امیرعباس بصیری طهرانی مدیرعامل شرکت «رادین همکاران بهتا»
نرم افزار ISIX برای عرضه جهانی طراحی و تولید شده است
شرکت “رادین همکاران بهتا” یک شرکت دانش بنیان است که با حضور جمعی از متخصصان توانمند ایرانی با چشمانداز “به کارگیری و پیاده سازی فناوری های نو و ابزارهای روز دنیا در مدیریت طرح و ساخت و بهرهبرداری از پروژههای عمرانی” تاسیس شده است. استفاده از دانش مدیریت روز دنیا و تکیه بر متخصصان توانمند و تجربیات به دست آمده از مدیریت اطلاعات طرح و ساخت بالغ بر 000،700،1 متر مربع پروژههای زیربنایی و ساختمانی، باعث گردیده تا این شرکت بتواند دانش و ابزارهای لازم برای بهرهگیری موثر از فناوریهای نوین را در مدیریت طرح و ساخت پروژه ها نهادینه کند.
هم اکنون، این شرکت با تکیه بر نیروی انسانی متخصص خود، توان تخصصی فنی و مدیریتی، دانش روز دنیا و تجارب موفق شاخص داخلی و بینالمللی به ارائه خدمات و محصولات خود به سرمایهگذاران، تامینکنندگان منابع مالی، کارفرمایان خصوصی و دولتی، مالکان، پیمانکاران، مشاوران، کارشناسان، متخصصان و بهره برداران از پروژه های عمرانی میپردازد.
شرکت رادین همکاران بهتا حضور گسترده و چشمگیری در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان دارد. امیر عباس بصیری طهرانی، مدیرعامل کوشا و آینده نگر این شرکت است که حرف های شنیدنی از روند فعالیت تولیدی اش دارد . گفت و گوی نشریه “اقتصاد و نمایشگاه ” را با وی می خوانید.
با توجه به اهمیت صنعت ساختمان در کشور، برند شما چه جایگاهی در این صنعت دارد؟
شرکت رادین همکاران بهتا یکی از شرکتهای پیشرو در حوزه کاربرد فناوری های نو در زمینه مدیریت پروژه های عمرانی در سطح کشور و حتی در حوزه بینالملل می باشد. این شرکت با سابقه هشت سال فعالیت متمرکز روی فناوری بیم (BIM) و کاربرد این فناوری در خدمات مدیریتی خود و تولید نرم افزار مدیریتی ISIX به عنوان اولین شرکت ایرانی تولید کننده نرم افزار تخصصی مدیریتی مبتنی بر فناوری بیم، تدوین کتب و نشریات مختلف در این حوزه و پشتیبانی مالی و معنوی از پایگاه خبری بیمانا بعنوان اولین پایگاه خبری مدیریت پروژه مبتنی بر فناوری بیم در طول چند سال گذشته، نقش قابل توجهی در فرهنگسازی و تولید دانش بومی در کشور بازی کرده است. شایان ذکر است که هم اکنون فناوری بیم در مرکز توجه اصحاب صنعت ساخت در سراسر دنیا قرار داشته و در بسیاری از کشورهای توسعه یافته استفاده از این فناوری در صنعت ساخت الزامی شده است.
مهم ترین دستاورد شرکت شما در سال 97 چه بوده است؟
مهم ترین دستاورد شرکت رادین همکاران بهتا در سال 97، تجاری سازی اولین ماژول از نرمافزار مدیریتی خود تحت عنوان ISIX Basic و عرضه آن به بازار ساخت و ساز کشورمان بوده است. این نرمافزار به عنوان یکی از معدود نرمافزارهای برآورد هزینه و منابع پروژه در بستر ماکت سه بعدی دیجیتالی در سطح بینالملل و اولین نرمافزار تخصصی مبتنی بر فناوری بیم در داخل کشور می باشد. این نرمافزار اخیرا تاییدیه کانون مهندسی هزینه ایران را به عنوان مرجع ارزیابی ابزارها و نرم افزارهای مرتبط با مهندسی هزینه دریافت کرده است. شایان ذکر است به دلیل طراحی ویژه و تکنولوژی های به کار رفته در طراحی و تولید، این نرم افزار، از برتریهای قابل توجهی نسبت به معدود نمونه های خارجی مشابه برخوردار است و در عین حال برای کاربرد متخصصان ایرانی و منطبق با ضوابط سازمان برنامه و بودجه در برآورد هزینه پروژه ها طراحی گردیده است.
وضعیت صادرات محصولات شرکت شما چگونه است؟
نرمافزار ISIX با چشمانداز صادرات در حوزه بینالملل طراحی و تولید شده است و هم اکنون شرکت رادین همکاران بهتا در حال انجام مقدمات لازم برای عرضه محصول در سطح بینالملل میباشد.
در خصوص مشتری مداری و خدمات پس از فروش شرکت توضیح دهید.
شرکت رادین همکاران بهتا همواره سعی کرده نیازهای واقعی کارفرما و مشتریان خود را مد نظر قرارداده و برای پاسخگویی به این نیازها، حداکثر توان خود را به کار گرفته است. در بخش نرم افزار، برای پشتیبانی بهینه از کاربران خود، با طراحی یکی از کامل ترین سیستم های نرم افزاری تحت عنوان باشگاه مشتریان و آکادمی ISIX، با ارائه انواع محتواهای آموزشی شامل مقالات، فیلم های آموزشی، فیلم های کوتاه و راهنماهای مختلف مشتریان خود را پشتیبانی می کند. به جرات می توان گفت که خدمات پس از فروش نرم افزار ISIX و متد های به کار رفته برای ارائه این خدمات، جزء یکی از بهترین سیستم های خدمات پس از فروش در داخل کشور است.
با چه موانع و مشکلاتی در مسیر تولید و توسعه شرکت رو به رو هستید؟
این شرکت در طول هشت سال فعالیت خود، در بسیاری از موارد با مشکلات متعددی از سمت سازمانهای دولتی همچون اداره دارایی، سازمان تامین اجتماعی و سایر ارگانهای داخلی مواجه شده است و هزینههای زیادی بابت ادامه حیات خود پرداخته است. در مجموع اگرچه این شرکت تا کنون هزینههای زیادی بابت ترویج این فناوری، تولید نرمافزار ملی و تحقیق و توسعه در این زمینه پرداخته است، اما هیچ گاه کوچکترین حمایتی از سمت دولت حتی برای استفاده از ظرفیتهای این شرکت در ترویج فناوری در کشور دریافت نکرده است. این در حالی است که شرکتی مشابه ما در کشور انگلیس 500 هزار یورو کمک بلاعوض از اتحادیه اروپا برای توسعه نرمافزاری مشابه ISIX دریافت می نماید. امیدارم دولتمردان با توجه به نقش بسیار پررنگی که این فناوری در صرفهجوییهای اقتصادی و کمک به اقتصاد مقاومتی در کشور ایفا خواهد کرد، حمایت بیشتری از ترویج و کاربست این فناوری در داخل کشور به عمل آورند.