
صفحه نخست » اخبار نمایشگاه شهر آفتاب » نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران
نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی 1401 | پنجمین نمایشگاه تخصصی تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران، فست فود و کترینگ
تاریخ برگزاری نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران 1401
- 5 تا 8 دی ماه 1401
صفحه تخصصی نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران 1401
در این صفحه می توانید اخبار مربوط به پنجمین نمایشگاه تخصصی تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران، فست فود و کترینگ، اطلاعات برگزار کننده ،معرفی برندهای برتر و گفت و گو با مدیران این صنعت ، لیست شرکت کنندگان به همراه راهنمای جامع خدمات نمایشگاهی، غرفه سازی و تاریخچه نمایشگاه تخصصی تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران، فست فود و کترینگ را مشاهده کنید.
- تاریخ شمسی: 5 تا 8 دی ماه 1401
- تاریخ میلادی December 26-29, 2022
- زمان بازدید 8 صبح الی 5 عصر
- محل نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب
برگزار کننده: شرکت مبادلات نوین هزاره سوم
گاه شمار نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی 1401
برای مشاهده تقویم برگزاری کلیه نمایشگاه های رستوران در کشور و جهان به لینک زیر مراجعه فرمایید

لیست شرکت کنندگان نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران
برای دریافت لیست مشارکت کنندگان نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران
اخبار نمایشگاه مواد، تجهیزات و صنایع شیمیایی
آرشیو اخبار >

مارگارين اولين شركت توليد كننده روغن گياهي در ايران

گلها پیشرو در تولید محصولات سلامت محور




«صنایع غذایی حام» صادرکننده و واحد نمونه صنایع غذایی کشور


برگزار کننده نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران
شرکت مبادلات نوین هزاره سوم در سال ۲۰۰۸ (1386 شمسی ) فعالیت خود را حوزه نمایشگاهی آغاز نمود. در طی 12 سال فعالیت نمایشگاهی خود، نماینده بیش از ۲۵ نمایشگاه تخصصی آلمان و ترکیه در ایران بوده که می توان به شرکت های زیر اشاره کرد: IZFASH, CLARION SURVEY, ARTKIM GROUP, DEMOS FUARCILK, ARES FUARILIK, EFOR FUARCILIK, در طی همکاری با این شرکت ها، برگزاری همایش و سمینارها، برگزاری پاویون ایران در این نمایشگاه ها، اعزام و پذیرش هیات های تجاری ، نشست های B2B جز فعالیت های این شرکت بوده است.
به دلیل اهمیت صنعت نمایشگاه در رشد و اعتلا صنایع و اعتقاد به حرکت در مسیری مطابق با استانداردهای جهانی، مدیران این شرکت مجهز به اطلاعات آکادمیک این صنعت شده فارغ التحصیل رشته “مدیریت امور نمایشگاهی” هستند.
راه های تماس با برگزار کننده:
- خیابان ولیعصر، بالاتر از چهارراه ولیعصر، خیابان بزرگمهر، پلاک16، مجتمع اداری تجاری بزرگمهر، طبقه هفتم، واحد 702
- 021-66453976
- info@hrccfair.com

ثبت نام در نمایشگاه غذا و نوشیدنی
جهت ثبت نام و دریافت هرگونه اطلاعات درباره نمایشگاه غذا و نوشیدنی لطفا از طریق این لینک وارد سایت رسمی برگزارکننده نمایشگاه گردید.
دسترسی سریع به صفحات نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران
درباره نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران
در حال حاضر بسیاری از شرکت ها و کارخانه های بزرگ، تامین غذای با کیفیت پرسنل را بعنوان یکی از الویت های اصلی خود قرار داده اند این در حالی است که رویکرد قدیمی در پخت غذا همواره هزینه های گزافی را برای این شرکت ها به همراه دارد اما تجربه ثابت کرده استفاده از تجهیزات روز و فناوری های نوین در پخت غذامی تواند علاوه بر افزایش کیفیت غذا و تامین سلامت افراد جامعه، هزینه های طبخ غذا را نیز به طور چشمگیری کاهش دهد. در این راستا نمایشگاه تخصصی بین المللی تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران، فست فود، کافیشاپ، قنادی، هتل و صنایع وابسته با هدف آشنایی با تجهیزات آشپزخانههای صنعتی برای پخت غذا با کیفیت مطلوب برگزار می شود. نمایشگاه مذکور با حضور نمایندگان شرکت های معتبر خارجی برای ارایه تکنولوژی های جدید در صنعت تجهیزات آشپزخانه صنعتی، کترینگ و کافی شاپ برپا می شود و در راستای کاهش هزینه های تولید غذا برای واحدهای بزرگ راهکارهایی از سوی اساتید بین المللی طبخ و تولید غذا پیش بینی شده که تحت عناوینی همچون کاهش تا ٣٠ درصدی هزینهها، مدیریت استاندارد آشپزخانه، استاندارد سازى غذا و استاندارد سازى منابع انسانى ارائه خواهد شد.
نمایشگاه تخصصی بین المللی تجهیزات، لوازم مصرفی و مواد اولیه آشپزخانه صنعتی، رستوران، کیترینگ با هدف عرضه آخرین محصولات و دستاوردهای این حوزه در محل نمایشگاه های بین المللی شهرآفتاب برگزار می شود.
از ویژگی های این نمایشگاه که بر مبنای دانش محور و مهارت محور برنامه ریزی گردیده برگزاری کارگاههای آموزشی ، سمینارها و … است که سعی در انتقال علمی تکنولوژی های موجود در محصولات عرضه شده در نمایشگاه را دارد.
محل برگزاری نمایشگاه
مرکز نمایشگاههای بین المللی شهر آفتاب توسط معماران ایتالیایی با توجه به استانداردهای بین المللی یک سایت نمایشگاهی به مساحت دویست و هفتاد و پنج هکتار در اتوبان تهران – قم طراحی، تمام امکانات لازم برای آن در نظر گرفته شده و در اردیبهشت سال 1395 به بهره برداری رسید.
سالن های مستطیل شکل مسطح بدون ستون امکان بیشترین مساحت برای غرفه سازی و سهولت بازدید را بوجود میاورد. سقف های بلند سالن های نمایشگاهی هرگونه غرفه سازی را میسر کرده، جابجایی محصولات با جرثقیل و لیفتراک در همه سالن های نمایشگاهی ممکن می باشد.
نمایشگاه محل تجمع بازدیدکنندگان در تعداد زیادی می باشد و پاسخگویی به اشخاص غیر متخصص زمان غرفه دار را به هدر داده در ایام کوتاه نمایشگاه باعث پایین آمدن بازخورد غرفه دار از نمایشگاه می شود، جدید الاحداث بودن مرکز نمایشگاهی و بعد مسافتی آن سبب عدم تجمع افراد غیر متخصص شده و در نمایشگاههای آنجا بازدیدکنندگان مرتبط با موضوع نمایشگاه حضور دارند.
پروفایل مشارکت کنندگان
تولیدکنندگان و واردکنندگان تجهیزات آشپزخانه های صنعتی، رستوران ها و هتل ها
• توزیع کننده گان و خرده فروشان تجهیزات آشپزخانه های صنعتی، رستوران ها و هتل ها
• صاحبان و مدیران هتل ها
• کترینگ ها
• صاحبان و مدیران رستوران ها
• آشپزخانه های بیمارستان ها، پادگان ها، دانشگاه ها و….
• تجهیز کنندگان هتل و رستوران
• سرآشپزها و آشپزها
• تالارها
• فود کورت ها
• شرکت های هواپیمایی
• وازرتخانه ها، نهادها، ارگانها و … که آشپزخانه صنعتی دارند
• بنگاههای بزرگ که آشپزخانه صنعتی دارند
نگاهی به ادوار نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران
در اینجا می خواهیم درباره ادوار نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران صحبت کنیم.
اولین دوره
دوره ی اول نمایشگاه با حضور 48 شرکت تولید کننده و وارد کننده تجهیزات و اقلام مصرفی رستوران داران و هتل داران در قالب 43 غرفه از استان های اصفهان، البرز، فارس، قم، خراسان رضوی و تهران آخرین دستاوردهای خود را به معرض نمایش گذاشتند
شرکت های حاضر در این نمایشگاه در فضایی بالغ بر 6000 متر در سالن A6مرکز نمایشگاهی شهر آفتاب حضور یافتند. در اولین دوره از نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران و هتل شرکت های حاضر در این نمایشگاه عرضه کننده هایی در حوزه تجهیزات عمومی، طبخ، سلف سرویس ، سرویس های پذیرایی، شست وشو و تزیینات و دکوراسیون و مواد اولیه غذایی و خدمات نرم افزاری و IT رستوران ها و هتل ها حضور داشتند در مجموع طی پنج روز برگزاری 3784 نفر از این نمایشگاه دیدن کردند. در این میان حضور مهمان ویژه و برنامه های جانبی نمایشگاه با هدف آموزش نحوه صحیح مهمان نوازی و باریستا در ایران مورد توجه بسیاری از بازدید کنندگان قرار گرفت و در 23 آبان ماه 1396 این نمایشگاه با رضایت 90 درصدی مشارکت کنندگان به کار خود خاتمه داد.
دومین دوره
دور دوم این نمایشگاه در روز 7 دی ماه 1397 در سالن A6 مرکز نمایشگاهی شهر آفتاب با حضور جناب اقای علی اصغر میرابراهیمی رئیس اتحادیه صنف رستوران های سنتی و سلف سرویس های تهران، جناب آقای اسکندر آزموده مفیدی ریاست اتحادیه صنف بستنی، آبمیوه و کافی شاپ تهران و جناب آقای مرتضی هاشمی معاون مدیر عامل مرکز نمایشگاهی شهر آفتاب افتتاح شد.از آنجایی که قریب به اتفاق نمایشگاه های ایران در سال 97 از لحاظ متراژ ما بین 35 الی 45 درصد ریزش مواجه بودند نمایشگاه تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران، فست فود، هتل و صنایع وابسته رشد 65 درصدی نسبت به سال گذشته داشته و این یعنی در مقایسه با سایر نمایشگاه های برگزار شده در ایران تفاوتی معادل 75 الی 90 درصد رشد داشته است که از مهمترین عوامل آن می توان از تخصصی بودن و دعوت از بازدیدکنندگان متخصص این حوزه یاد نمود و در نتیجه برگزاری موفق این نمایشگاه در سال گذشته دانست. در سال دوم این نمایشگاه 58 شرکت از استان های تهران، مرکزی، اصفهان، کرمانشاه، البرز حضور یافته بودند.
سومین دوره
سومین دوره نمایشگاه تخصصی تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران، کافی شاپ و هتل” 19 لغایت 22 مهرماه سال 1398 در مرکز نمایشگاه های بین المللی شهر آفتاب برگزار شد. کالاهای این نمایشگاه شامل، تجهیزات پخت غذا، تجهیزات آماده سازی، تجهیزات سرو غذا، تجهیزات انبارو نگهداری، تجهیزات کافی شاپ، بسته بندی و ظروف یکبار مصرف، تجهیزات الکترونیکی و نرم افزاری رستوران، دکوراسیون، مبلمان رستوران،ظروف رستورانی و… بودند.
چهارمین دوره
چهارمین دوره نمایشگاه تخصصی تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران، کافی شاپ و هتل ازیکم تا چهارم بهمن ماه 1399 توسط شرکت مبادلات نوین هزاره سوم با حضور بیش از۸۲ شرکت در مجموعه نمایشگاهی شهرآفتاب برگزار شد.
انتشار دهید