نمایشگاه ها

افتتاح هفتمین نمایشگاه تخصصی هورکا (HRCC) در شهر آفتاب

هفتمین نمایشگاه تخصصی هورکا (HRCC) با محوریت صنعت میزبانی، غذا و نوشیدنی، صبح امروز ۴ آذرماه با حضور سید مصطفی فاطمی مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، عباس تقدسی‌نژاد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران و جمعی از فعالان این صنعت در محل نمایشگاه شهر آفتاب گشایش یافت.

به گزارش اخبار نمایشگاه ها، سید مصطفی فاطمی در حاشیه افتتاح این رویداد، هورکا را رویدادی آینده‌نگر با نقش‌آفرینی ویژه در توسعه گردشگری خوراک دانست و گفت: «نمایشگاه هورکا با شعار هورکا با طعم فردا، با ایجاد ارتباط میان هویت امروز و چشم‌انداز فردا، فضایی برای عرضه محصولات، چشیدن آینده، لمس نوآوری و ترسیم مسیر تازه‌ای در مهمان‌نوازی ایران ایجاد کرده است.»

وی معرفی نوآوری‌های صنعت، تسهیل ارتباط میان تولیدکنندگان و خریداران، جذب سرمایه‌گذار و ارتقای استانداردهای حرفه‌ای را بخشی از مأموریت‌های این نمایشگاه عنوان کرد.

فاطمی با اشاره به رشد قابل توجه این رویداد نسبت به دوره گذشته افزود: «افزایش مشارکت برندهای بزرگ، توسعه همکاری‌های علمی و دانشگاهی، رشد کمی مشارکت‌کنندگان و برنامه‌ریزی گسترده برای جذب بازدیدکننده تخصصی از مهم‌ترین دستاوردهای این دوره است.»

عباس تقدسی‌نژاد، مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب نیز در مراسم افتتاحیه با تأکید بر اهمیت جهانی صنعت مهمان‌نوازی اظهار کرد: «هتل‌داری و گردشگری از بزرگ‌ترین صنایع جهان است و گردش مالی آن به ۱.۹ تریلیون دلار می‌رسد. پیش‌بینی می‌شود سهم ایران در سال ۲۰۲۵ به حدود ۲۹۵ میلیارد دلار برسد.»

او با اشاره به گردش مالی دو و نیم تریلیون دلاری بخش‌های مرتبط با کافی‌شاپ و خدمات غذایی در جهان گفت: «ترکیب کار و گردشگری امروز به یک استراتژی جهانی تبدیل شده و موضوعاتی مانند دیجیتالی‌شدن صنعت و تغییرات اقلیمی روند توسعه این حوزه را شتاب داده است.»

در ادامه، قاسم‌پور مجری نمایشگاه هورکا با اشاره به تغییر جایگاه صنعت رستوران، کافه و هتل در ایران گفت: «امروز رستوران و کافه تنها محل ارائه غذا نیستند؛ این فضاها حال خوب، تجربه و حس زندگی منتقل می‌کنند. این صنعت در دورانی که با چالش‌های اقتصادی و تغییرات سریع فناوری مواجه است، حامل فرهنگ و هویت ایرانی نیز به شمار می‌آید.»

وی نمایشگاه هورکا را محلی برای پیوند تجربه و نوآوری دانست و افزود: «هدف ما در ستاد برگزاری، تقویت گفتگو، افزایش سرمایه‌گذاری، ارتقای کیفیت خدمات و تدوین نقشه راه ملی برای رشد پایدار صنعت غذا و نوشیدنی کشور است.»

همچنین حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران، با تأکید بر نقش بخش خصوصی در اقتصاد کشور اظهار کرد: «صنعت رستوران، کافه و هتل یکی از بزرگ‌ترین صنوف کشور است و برگزاری این نمایشگاه نشان‌دهنده خودباوری فعالان این حوزه است. اتکا به توان بخش خصوصی مسیر اصلی پیشرفت این صنعت است.»

او با اشاره به ظرفیت‌های محصولات غذایی ایران گفت: «کیفیت تولیدات داخلی در سطح جهانی قابل رقابت است و از نظر قیمت نیز بسیار مقرون‌به‌صرفه محسوب می‌شود.»