نمایشگاه ها

Search
Close this search box.

نمایشگاه آسانسور ۱۴۰۳ | سیزدهمین دوره نمایشگاه بین المللی آسانسور، پله برقی، بالابرها ، نقاله‌ها، قطعات و تجهیزات جانبی تهران LIFTEX 1403

تاریخ برگزاری نمایشگاه آسانسور

صفحه تخصصی نمایشگاه آسانسور
با همکاری مشترک روابط عمومی شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ج.ا. ایران، نشریه اقتصاد و نمایشگاه و برگزارکنندگان نمایشگاه

در این صفحه می توانید اخبار مربوط به سیزدهمین نمایشگاه بین المللی آسانسور، اطلاعات برگزار کننده ،معرفی برندهای برتر و گفت و گو با مدیران این صنعت ، لیست شرکت کنندگان به همراه راهنمای جامع خدمات نمایشگاهی، غرفه سازی و تاریخچه نمایشگاه بین المللی  آسانسور، پله برقی، بالابرها، نقاله‌ها ، قطعات و تجهیزات جانبی تهران 1403 را مشاهده کنید.

برگزار کننده: اتاق تعاون ایران

گاه شمار نمایشگاه بین المللی آسانسور

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

برای مشاهده تقویم برگزاری کلیه نمایشگاه های آسانسور در کشور و جهان به لینک زیر مراجعه فرمایید

اخبار نمایشگاه آسانسور

آرشیو اخبار >

برگزار کننده نمایشگاه آسانسور LIFTEX

اتاق تعاون ایران برگزار کننده سیزدهمین دوره نمایشگاه آسانسور، پله برقی، بالابرها، نقاله‌ها قطعات و تجهیزات در سال 1403 می باشد.

راه های تماس با اتاق تعاون ایران :

ثبت نام در نمایشگاه آسانسور

برای دریافت هرگونه اطلاعات درباره نمایشگاه آسانسور لطفا از طریق این لینک وارد سایت رسمی برگزارکننده نمایشگاه گردید.

دسترسی سریع به صفحات مرتبط با نمایشگاه آسانسور

ثبت نام و درج مشخصات شرکت در سایت اخبار نمایشگاه

برای درج اطلاعات و مشخصات شرکت خود در لیست فعالان حوزه ی فعالیت تخصصی خود در سایت لطفا فرم ذیل را تکمیل کنید:

همه چیز درباره نمایشگاه آسانسور

در این نوشتار قصد بررسی تاریخچه صنعت آسانسور و پله برقی به همراه نمایشگاه آسانسور و پله برقی را داریم با ما همراه باشید.

آسانسور یکی از ابتدائی‌ترین ماشین‌های ساده ساخت دست بشر است که همواره به کمک او آمده‌است. صنعت آسانسور در جهان 150 سال قدمت دارد . مهمترين شرکت های توليد آسانسور در جهان اوتيس و شيندلر با قدمتی حدود يکصدو پنجاه سال می باشند.

نخستین پله برقی توسط جس وبلیورنو در سال ۱۸۸۱ میلادی در ایالات متحده آمریکا ساخته‌شد و از آن برای انتقال دیرک های چوبی و میله‌های فلزی به درون کشتی‌ها استفاده می‌شد. نام پله برقی برای نخستین بار در سال ۱۹۰۰ میلادی برای پلکان متحرکی به کار رفت که در نمایشگاهی در شهر پاریس به نمایش گذاشته شده بود. بیشینه ارتفاع پله‌های برقی امروز ۱۸ متر است.

آسانسور در ايران در اواخر دوره قاجار برای نصب در پالایشگاه آبادان وارد شد، در ابتدا آسانسورها بصورت کامل از خارج از کشور وارد می شد اما در سال 1353 کارخانه ایران شیندلر با ظرفیت 400 آسانسور در سال به بهره برداری رسید. با پایان یافتن جنگ ایران و عراق صنعت ساختمان سازی در ایران رشد کرد که باعث رشد صنعت آسانسور نیز شد.

امروزه بیش از صدها شرکت و کارگاه در زمینه ساخت و تولید آسانسور و تجهیزات جانبی و خدمات نصب و… در کشور فعال هستند در حال حاضر برآوردها نشان می دهد که  سالانه به‌طور میانگین ۵۰ هزار دستگاه آسانسور در کشور نصب و راه‌اندازی می‌شود.

تاریخ اولین استفاده از پله برقی به سال 1338 در فروشگاه فردوسی تهران بر می گردد، پله برقی نصب شده در فروشگاه فردوسی ساخت شرکت o&k آلمان بود. در سال های قبل از انقلاب اسلامی سه شرکت بزرگ خارجی o&k، اوتیس و شیندلر بیشترین سهم بازار ایران را در اختیار داشتند. پس از پایان جنگ تحمیلی و آغاز بازسازی خرابی های جنگ، صنعت پله برقی نیز به مانند آسانسور رونقی دوباره یافت.

آسانسور در ایران

 

نمایشگاه بین المللی آسانسور، پله برقی و تجهیزات وابسته به عنوان یک رویداد بزرگ در صنعت نمایشگاهی محل گردهم آیی فعالان صنعت آسانسور و بیان خواسته‌ها و مشکلات صنعت آسانسور با مقامات کشور و ارائه راه‌کارها برای توسعه این صنعت و جلب حمایت سازمان‌های دولتی و خصوصی همچنین ایجاد اعتماد میان صنعتگران آسانسور، پله برقی، بالابرها، نقاله‌ها و….. به منظور توسعه همکاری های مشترک، استفاده از نقاط قوت یکدیگر و تبادل دانش است.

نگاهی به ادوار نمایشگاه آسانسور LIFTEX

نگاهی به تاریخچه نمایشگاه بین المللی آسانسور، پله برقی، بالابرها، نقاله ها و تجهیزات جانبی تهران

بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان و نهمین نمایشگاه آسانسور و پله برقی، به همت اتاق تعاون ایران  در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران و با حضور جعفر سرقینی سرپرست وزارت صمت، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، دکتر بهمن عبدالهی رئیس اتاق تعاون ایران، دکتر بهمن حسین زاده مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ج.ا.ایران، افتتاح شد. در این دوره از نمایشگاه، که از 20 تا 23 شهریور 90 برگزار شد برندهای صاحب نام صنعت ساختمان، آسانسور و پله برقی همراه با شرکت ها، صنایع و کسب وکارهای مختلف مرتبط با صنعت ساختمان، حضوری فعال و گسترده داشتند و کل فضای نمایشگاهی از فضای باز گرفته تا تمام سالن ها را تحت پوشش قرار دادند و بازدیدکنندگان در هر نقطه ای از نمایشگاه، شاهد حضور شرکت ها و کسب وکارهای مرتبط با صنعت ساختمان، آسانسور و پله برقی بودند.

دومین نمایشگاه بین المللی صنایع آسانسور، پله برقی، بالابرها و قطعات، تجهیزات و لوازم جانبی، با مشارکت بیش از 150 شرکت داخلی و خارجی از ایران و کشورهای ایتالیا، ترکیه، آلمان و چین جدیدترین تجهیزات و خدمات مربوط با آسانسور و پله برقی ها را در معرض دید علاقمندان قرار می دهند در فضائی به مساحت بیش از 10 هزار متر مربع و در سالن های 8 ، 9 و 27 و همچنین فضای باز نمایشگاه بین المللی تهران، از 26 تا 29 بهمن ماه 91 برگزار شد.
در دومین نمایشگاه بین المللی صنایع آسانسور، پله برقی، بالابرها و قطعات، تجهیزات و لوازم جانبی، انواع آسانسور ساختمان های اداری، مجتمع های تجاری و مسکونی، آسانسورهای نمای شیشه ای، انواع پله های برقی شهری و مراکز تجاری، پله های برقی ریلی، تابلوهای فرمان، نصب و راه اندازی، تجهیزات آسانسور هیدرولیک، کابین و درب طبقات، درب لولائی، پانل احضار، کفشک های فلزی، انواع طناب های فولادی، سیم بکسل، تسمه پروانه ها صنعتی، سنگ های مصنوعی کف آسانسورها، ورق های استیل کابین، انواع جک های هیدرولیک، موتور گیرلس و دیگر صنایع و تجهیزات وابسته عرضه شد.

سومین نمایشگاه بین المللی آسانسور، پله برقی، بالابرها، نقاله ها و تجهیزات جانبی  با مشارکت 200 شرکت داخلي و خارجي  در فضایی به مساحت بیش از 10 هزار متر مربع از 16 تا 19 بهمن 92 برگزار شد.

سومين نمايشگاه بين المللي آسانسور، در مقايسه با دوره قبل، حدود هفتاد درصد رشد يافته است، دراین دوره شرکت هايي از کشورهاي آلمان، ايتاليا، چين، ترکيه و کره جنوبي نيز حضور داشتند.

چهارمین نمایشگاه بین المللی صنایع آسانسور، پله برقی، بالابرها، نقاله ها، قطعات و تجهیزات جانبی طی ۴ از تاریخ ۲۶  تا ۲۹ اردیبهشت ماه  ۱۳۹۴ با مشارکت ۲۳۰ شرکت‌ داخلی، و شرکت‌ها و نمایندگانی از کشورهای چین، ترکیه، کره‌جنوبی، ایتالیا، بلغارستان و آلمان نیز در محل نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار شد.

بنابراین گزارش آمار مشارکت کنندگان نمایشگاه سال گذشته نسبت به سال ۹۰ دو برابر شده بود و مساحت نمایشگاه نیز ۷۵ درصد رشد داشت و بازدید کنندگان نیز ۲۰۰ درصد افزایش داشتند، چند هیات خارجی از کشورهای مختلف از جمله سوئیس، ترکیه، افغانستان و آذربایجان در نمایشگاه حضور یافتند و از آن بازدید کردند. امضای ده‌ها قرارداد سرمایه‌گذاری و صادراتی بین شرکت‌های مختلف داخلی و خارجی یکی دیگر از موفقیت‌های چهارمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع آسانسور، پله برقی، بالابرها و صنایع وابسته بود.

پنجمین نمایشگاه بین المللی آسانسور، صنایع و تجهیزات وابسته، با مشاركت 139 شركت داخلی 43 شركت خارجی و از كشورهای آلمان، تایوان، تركیه و چین در فضایی به مساحت 20 هزار متر مربع، در تیر ماه 1395 برگزار شد.

محمدرضا نعمت زاده به همراه حسین اسفهبدی معاون وزیر و رییس هیات مدیره و مدیرعامل شركت سهامی نمایشگاه های بین المللی، از برخی غرفه های نمایشگاه بازدید و پیرامون روند تولید واحدهای ایرانی با مسئولان غرفه ها گفت وگو كردند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه این نمایشگاه به خبرنگاران گفت: جمهوری اسلامی در صنعت پله برقی اكنون دو سوم ظرفیت خود را در داخل تامین می كند؛ در واقع 70 درصد به خودكفایی رسیده و سالانه نیاز كشور بیش از چهار هزار دستگاه پله برقی است.
وزیر صنعت، معدن وتجارت نسبت به تولیدات ارایه شده در این نمایشگاه ضمن ابراز خشنودی گفت: امروز سازندگان ایرانی قادرند اجزا و قطعات مورد استفاده در آسانسور از جمله موتور، گیربكس و درب های اتوماتیك را تولید كنند و صنعت آسانسور ایران از توانمندی لازم برای حضور در بازار های بین المللی برخوردار است و باید به سمت بازارهای خارجی رفت، صنعتگران ایرانی قادرند با تولیدكنندگان خارجی در بازارها به رقابت بپردازند.

 

ششمین نمایشگاه بین المللی آسانسور و صنایع و تجهیزات وابسته که در نوع خود بزرگترین نمایشگاه و رویداد صنعت آسانسور منطقه خاورمیانه محسوب می شود با مشارکت بیش از 280 شرکت داخلی و خارجی ، در تیرماه 96 در فضائی بالغ بر25 هزار مترمربع بر گزار شد.

از این تعداد 190 شرکت داخلی و 90 شرکت دیگر هم خارجی و از کشورهای آلمان،ایتالیا، تایوان،ترکیه، ژاپن، چین، سوئیس،کرواسی و کره جنوبی بودند.

درحاشیه ششمین نمایشگاه بین المللی آسانسور و صنایع و تجهیزات وابسته چند کنفرانس و کارگاه آموزشی نیز برگزار شد.

ششمین نمایشگاه بین المللی آسانسور و صنایع و تجهیزات وابسته در سالن های ضلع غربی محل دائمی نمایشگاههای بین المللی برپا شد و نسبت به دوره گذشته بیش از پنجاه درصد رشد نشان داشت.

نمایشگاه صنعت آسانسور با هدف معرفی پتانسیل ها و توانمندی های این صنعت بالاخص با رویکرد صادراتی و همچنین ایجاد تعامل هرچه بیشتر فی ما بین صنعتگران آسانسور با فعالین بخش ساختمان و کمک به ارتقاء و افزایش سطح خدمات و رفاه در صنعت ساختمان و صنایع دیگر برپا شده است.

نعمیرات اسانسور

هفتمین نمایشگاه بین المللی آسانسور، پله برقی، بالابرها، نقاله ها و صنایع و تجهیزات وابسته در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران 28 تیر تا 31 سال 97 با مشارکت بیش از ۲۱۰ شرکت داخلی و خارجی آغاز بکار کرد.ها

در این دور از نمایشگاه، تعداد ۱۴۰ شرکت داخلی و ۷۰ شرکت خارجی از­ کشورهای آلمان، ایتالیا، تایوان، ترکیه، ژاپن، چین، سوئیس، کرواسی و کره جنوبی حضور داشتند.

ویژگی این دوره از نمایشگاه آسانسور، حضور شرکت هایی بود که توانسته بودند این صنعت را به طور صددرصد بومی کنند و از دانش، تخصص و مواد اولیه ایرانی بهره ببرند.

ارائه ابتکارات و نوآوری در صنعت آسانسور و صنایع وابسته به آن، جلوه دیگری به نمایشگاه هفتم داده بود.

 

هشتمین نمایشگاه بین المللی آسانسور، پله برقی، بالابرها، نقاله ها و تجهیزات جانبی در مساحتی بالغ بر ۱۰هزار متر مربع با حضور بیش از ۹۰ شرکت داخلی و نمایندگان خارجی از کشورهای ترکیه، اسپانیا، ایتالیا، آلمان از از 3 تا 6 بهمن 98 برگزار شد.

برگزاری کارگاه‌های آموزشی، حضور استارت آپ ها با هدف رسیدن به رونق تولید داخلی و نزدیک شدن به استانداردهای جهانی همچنین دعوت از هیأت‌های تجاری از مهمترین برنامه های هشتمین نمایشگاه بین المللی آسانسور، پله برقی، بالابرها، نقاله ها، قطعات و تجهیزات جانبی بود.

همچنین در این نمایشگاه جلسات تخصصی B2B با حضور هیات های تجاری از کشورهای عراق، افغانستان، تونس، اقلیم کردستان عراق و سوریه در خلال برگزاری هشتمین نمایشگاه بین المللی آسانسور، پله برقی، بالابرها، نقاله ها، قطعات و تجهیزات جانبی برگزار شد.

نهمین نمایشگاه بین المللی آسانسور، پله برقی، بالابرها، نقاله ها و تجهیزات جانبی  در تاریخ 20 تا 23 بهمن 1399 در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار  شد.

شرکت های شاخص

مطالب پیشنهادی

انتشار دهید