دکوما | هرم طرح پایاب
مجموعه تولیدی مبلمان سوپر لوکس اداری دکوما، در سال 1392 شروع به طراحی و مهندسی ارزش محصولات مبلمان لوکس اداری نمود. در راستای تلاش های صورت گرفته در این خصوص و با توجه به عدم امکان واردات محصولات مرتبط با حوزه مبلمان تیم تخصصی مربوطه با سرمایه گذاری هلدینگ هرم طرح شروع به ساخت و تجهیز کارخانه ای مجهز به منظور تولید محصولات مبلمان اداری با ایده جایگزینی برای مبلمان وارداتی نمود.
با ثبت برند دکوما، قدمی بزرگ در راستای تولید داخلی محصول با کیفیت جهانی نمود. اقبال طراحان به نام وa مشتریان خاص این مجموعه از محصولات تولیدی همواره انگیزه مضاعفی برای گسترش فعالیت مجموعه دکوما بوده است.
گفتگو با امیر رضا افتخاری مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت هرم طرح پایاب
امیر رضا افتخاری هستم مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت هرم طرح پایاب که با برند دکوما در زمینه تولید مبلمان اداری و خانگی فعالیت داریم.
چه کالا و خدماتی ارائه می دهد؟
شرکت هرم طرح پایاب ( دکوما ) به عنوان یکی از اصلی ترین شرکت های هلدینگ هرم طرح در سال ۱۳۸۸ به صورت غیر رسمی و درسال ۱۳۹۲ به صورت رسمی فعالیت خود را در زمینه طراحی و اجرای معماری داخلی و دکوراسیون شروع نمود . در سال های اولیه فعالیت عمده کارهای شرکت در زمینه صرفا طراحی و اجرا و تجهیز معماری داخلی و دکوراسیون خلاصه می شد که در این زمینه دارای سوابق بسیار درخشان در پروژه های با مقیاس کلان و خرد در داخل و خارج از کشور هستیم.
در طول سال های فعالیت عدم وجود مبلمان با کیفیت در بازار همواره چالش اصلی ما در تجهیز پروژه ها بود که برای حل این مشکل تصمیم بر تولید مبلمان اداری صرفا برای پروژه های گروه شد. ولی با توجه به استقبال بسیار زیاد کارفرمایان محترم و همچنین اقبال فراوان همکاران طراح برای استفاده از محصولات تولیدی ما در پروژه های خودشان، در سال ۱۳۹۶ با همراهی و همیاری مدیریت و هیات مدیره محترم هلدینگ کارخانه بسیار مجهز تولید مبلمان اداری با برند ثبتی دکوما افتتاح و فعالیت شرکت به سمت تولید مبلمان با کیفیت و لوکس اداری سوق داده شد.
در حاضر حاضر شرکت در زمینه تولید مبلمان اداری ، خانگی ، اکسسوری و کلیه ملزومات مربوط به تجهیز و دکوراسیون فضاهای اداری و خانگی فعال می باشد.
ایده اصلی شکل گیری برند دکوما تولید مبلمان لوکس با کیفیت جهانی بوده و این اصل همواره سرلوحه کلیه ارکان مجموعه بوده است و استراتژی ما در بلند مدت بی نیاز کردن بازار داخل از محصولات وارداتی و همچنین کسب سهم قابل توجه از بازارهای بین المللی می باشد . در طول سالیان جاری در زمینه صادرات مبلمان اداری به کشورهای تاجیکستان و عراق موفقیت های چشم گیری داشته ایم و در حال حاضر نیز به لطف خداوند و زحمات کلیه همکاران و ارکان مجموعه دکوما مقدمات صدور محصولات دکوما به کشور عمان و ارمنستان فراهم شده و در سال آینده در این عرصه پیشتاز خواهیم بود .
در نمایشگاه امسال از محصولات جدید اداری و خانگی برند دکوما رونمایی می شود . محصول جدید میز مدیریت اداری دکوما که در نمایشگاه رونمایی می شود دارای روش و تکنولوژی ساخت بسیار پیشرفته و طراحی بسیار مدرنی است که با بهترین مدل های اروپایی به راحتی قابل رقابت می باشد و در این فرصت از کلیه فعالان این عرصه دعوت می شود از کیفیت برتر ساخت و طراحی منحصر به فرد محصولات ما دیدن فرمایند.
ایجاد رابطه نزدیک تر با طراحان، حضور در عرصه رقابت نزدیک با بزرگان این صنف و نمایش محصولات و قدرت مجموعه دکوما برای مهمان خارجی دعوت شده از طرف هلدینگ هرم طرح از برنامه های ما برای نمایشگاه امسال می باشد .
در پایان از کلیه فعالان ، تولیدکنندگان ، طراحان و فعالان دانشگاهی عرصه مبلمان کشور دعوت به عمل می آوریم با برگذاری نشست های تخصصی و ارتباط نزدیک تر با یکدیگر ساز و کاری برای فتح بازارهای جهانی طراحی کنیم چرا که در این زمینه استعدادهای بالقوه بسیاری در کشورمان وجود دارد و با همراهی یکدیگر می توانیم این استعداد را به فعلیت درآورده و ضمن حل بخشی از مشکلات کشور در زمینه ارز آوری و اشتغال باعث اعتلای هرچه بیشتر نام زیبای سرزمینمان باشیم.
درباره شرکت دکوما | هرم طرح پایاب
دکوما
آدرس: تهران-خیابان ملاصدرا ، خیابان شیراز شمالی ، خیابان حکیم اعظم ، مجتمع پارک پرنس زیر برج C تجاری شماره ۷
دکوما
آدرس: تهران-خیابان ملاصدرا ، خیابان شیراز شمالی ، خیابان حکیم اعظم ، مجتمع پارک پرنس زیر برج C تجاری شماره ۷