نمایشگاه ها

شرکت صنایع غذایی سحر

شرکت صنایع غذایی سحر تحت مالکیت بخش خصوصی در سال ۱۳۷۰ در زمینی به وسعت ۶۰۰۰ مترمربع و سالنهای تولید و انبار با زیربنای ۱۵۰۰ مترمربع واقع در شهر همدان، شهرک صنعتی بوعلی، کیلومتر ۱۵ جاده تهران بمنظور تولید انواع مواد غذایی برپایه محصولات کشاورزی (کنسروهای غیر گوشتی) تأسیس گردید و در سال ۱۳۷۳ با اخذ پروانه بهره برداری و همچنین پروانه ساخت برای ۱۵ نوع محصول فعالیت تولیدی خود را آغاز کرده است.

صنایع غذایی سحر

رب گوجه

مربا

کمپوت

کنسرو

مصاحبه با مدیر عامل شرکت صنایع غذایی سحر

جناب آقای مسعود توتونچیان

مسعود توتونچیان هستم متولد سال ۱۳۴۳ در همدان بیش از ۳۰ سال است که در عرصه فعالیت های صنعتی و بازرگانی فعالیت می نمایم . شرکت صنایع غذایی سحر در سال ۱۳۷۵ به جهت اشتغال زایی ، عشق به تولید و ایجاد فضای کار با ۱۳ نفر و تولید ۵ محصول فعالیت مستمر و پایدار خود را آغاز کرد و پس از گذشت ۳۰ سال از تاسیس شرکت در سال ۱۳۷۰ پرسنل شاغل در این شرکت بالغ بر ۱۵۰۰ نفر می باشند
از جمله سوابق اجرایی من می توان به عضویت در هیئت نمایندگان اتاق همدان ،عضواتاق مشترك ایران و فرانسه ، عضو هیئت مدیره اتاق مشترك ایران و عراق ، عضو اتاق مشترك ایران و روسیه ، عضو اتاق مشترك ایران و ایتالیا ، عضو اتاق بازرگانی ایران و امارات ، عضو شوراي عالی اطلاع رسانی اتاق ایران ، عضو انجمن متخصصین علوم وصنایع غذایی ایران ، عضو شوراي ملی زیتون ،عضو انجمن ارگانیک ایران اشاره کرد.

شرکت سحر مجموعه ای تولیدی بر پایه صنایع تبدیلی کشاورزی است که با جذب سالانه بیش از صد هزار تن محصولات کشاورزی، تولیدات کنسروی خود را در ۹ گروه محصولی و بیش از سیصد نوع بسته بندی (که یکی از متنوع ترین سبد محصولات در نوع خود در کشور می باشد) تولید و به بازارهای داخلی و بین المللی ارسال می نماید. شرکت صنایع غذایی سحر در سال ۱۳۷۰ در شهر همدان تأسیس شده و در سال ۱۳۷۳ فعالیت تولیدی خود را آغاز کرد. در حال حاضر این مجموعه در قالب ۴ شرکت از وجود ۱۱۰۰ پرسنل حرفه ای و کارآمد در بخش‌های مختلف بهره می‌برد. این شرکت‌ها در زمینه تولید کنسروهای غیر گوشتی شامل انواع رب گوجه‌فرنگی و رب انار، انواع سس‌های سرد و گرم، کنسروها، کمپوت‌ها، ترشیجات، شوریجات، مرباها و عسل، همچنین بسته‌بندی انواع حبوبات، سبزیجات خشک، ادویه‌جات، قند و شکر و در آینده نزدیک و با اجرای طرح توسعه، در زمینه بسته‌بندی انواع میوه‌های خشک فعالیت می‌نمایند.

شناخت ذائقه مشتری و تولید بر پایه سلایق منطقه ای با استفاده از تیم های تخصصی بازاریابی و تحقیق و توسعه، دقت در نوع و کیفیت بسته بندی محصولات، تولید محصولات سلامت محور (با کاهش میزان مصرف روغن، شکر و نمک) و موارد دیگر را میتوان بر شمرد.

اجرای طرح توسعه شرکت های گروه (شرکت سحر، شرکت شکوفه سحر و شرکت نیوشه) در دو فاز که از مطالعات آن از سال گذشته آغاز و ابتدای سال جاری فاز عملیاتی آن آغاز شده و در حال اجرا است از برنامه های توسعه ای این مجموعه می باشد که با بهره برداری از آن ها توان تولیدی، انبارشی و عملیاتی شرکت به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت.

شرکت سحر از بدو فعالیت خود موفق به کسب عناوینی چون صادر کننده نمونه استان همدان برای سال های متمادی، صادر کننده برتر ( رتبه دوم کشوری ) در سال ۸۹ ، کار آفرین برتر کشوری در از سال 92 تا 95، کارآفرین برتر مسئولیت اجتماعی در سال 99 ، کارآفرین برتر ملی در سال 96، واحد صنعتی نمونه کشوری در سال 90 ، واحد برتر کیفیت کشوری از سازمان غذا و دارو در سال ۹۰ ، واحد برتر کیفیت از مؤسسه استاندارد استان همدان در سال های متمادی و واحد نمونه صنایع غذایی به انتخاب مصرف کنندگان در سال ۹۲ است و دارای نشان حلال ، گواهینامه استاندارد ISO 9001:2008 و ISO 9001:2015 از شرکت IMQ و پروانه رسمی واحد تحقیق و توسعه از وزارت صنعت ، معدن و تجارت است.

ازآنجاکه سلامت محصول تولیدي و درنتیجه سلامت مصرف کننده در اولویت اهداف و برنامه هاي شرکت سحر قرار دارد، این شرکت با حرکت به سمت تولید محصولات سلامت محور در کنار عدم استفاده از نگه دارنده ها، با اقدام به کاهش میزان نمک در شوریجات و ترشیجات، کاهش میزان نمک در کنسرو رب گوجه فرنگ مطابق با استانداردهاي جدید ، تولید خیار ملس و گوجه ملس، کاهش شکر درمرباجات و کمپوت ها و کاهش میزان روغن در سس هاي سرد گام بزرگی در نیل به این هدف برداشته است. شرکت سحر همچنین یکی ازپیشگامان عضویت در انجمن ارگانیک ایران بوده و با تشکیل واحد مهندسی کشاورزي باهدف ایجاد پایلوت تحقیقاتی و تولیدي در زمینه محصولات کشاورزي ارگانیک این مهم را از چشم دور نگاه نداشته است.

در سال های اخیر علاوه بر صاردات عمده به کشورهای اروپائی شامل انگلستان ، آلمان و روسیه ، صادراتی نیز به کشورهای استرالیا ، کانادا ، ترکمنستان ، فیلیپین ، امارات ، عراق و مالزی ، فنلاند ، نروژ و آذربایجان نیز داشته است ، همچنین طی مذاکرات و توافقاتی که با خریدارانی از کشورهای آفریقائی ، آسیای میانه و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس بعمل آمده ، برنامه صادرات به این مناطق در دستورکار قرار گرفته است.

حضور صنایع غذایی سحر در نمایشگاه های داخلی

درباره شرکت صنایع غذایی سحر

شرکت صنایع غذایی سحر تحت مالکیت بخش خصوصی در سال ۱۳۷۰ در زمینی به وسعت ۶۰۰۰ مترمربع و سالنهای تولید و انبار با زیربنای ۱۵۰۰ مترمربع واقع در شهر همدان، شهرک صنعتی بوعلی، کیلومتر ۱۵ جاده تهران بمنظور تولید انواع مواد غذایی برپایه محصولات کشاورزی (کنسروهای غیر گوشتی) تأسیس گردید و در سال ۱۳۷۳ با اخذ پروانه بهره برداری و همچنین پروانه ساخت برای ۱۵ نوع محصول فعالیت تولیدی خود را آغاز کرده است. این شرکت بصورت سهامی خاص و تحت شماره ۱۹۸۵ به ثبت رسیده است. شرکت ابتدا با همکاری ۲۰ نفر پرسنل، فعالیت تولیدی خود را در سالهای ابتدایی تأسیس آغاز نموده که با توسعه روند تولید خود در حال حاضر از ۱۵۰۰ نفر پرسنل خبره و کارآمد در بخش های مختلف استفاده می نماید.

در این راستا و در جهت روند توسعه شرکت در حال حاضر وسعت زمین شرکت به ۶۰۰۰۰ متر مربع و سالنهای تولید و انبار به زیر بنای ۱۵۰۰۰ متر مربع رسیده است. این شرکت به منظور ارتقاء کیفیت محصولات و جذب رضایت مشتریان خود از پرسنل مجرب و متخصص در واحدهای طراحی و مهندسی، تحقیقات بازار، بازاریابی و برندینگ، واحد استراتژیک و بهبود روش ها بهره مند می باشد.

صنایع غذایی سحر

دفتر تهران: خیابان ولیعصر، خیابان فیاضی (فرشته)، شماره 87، طبقه دوم غربی

کارخانه همدان: شهرک صنعتی بوعلی، بلوار یکم، خیابان سیزدهم، شماره 38

تلفن تماس: 02122669236
ایمیل: info@saharfood.com

صنایع غذایی سحر

دفتر تهران: خیابان ولیعصر، خیابان فیاضی (فرشته)، شماره 87، طبقه دوم غربی

کارخانه همدان: شهرک صنعتی بوعلی، بلوار یکم، خیابان سیزدهم، شماره 38

تلفن تماس: 02122669236
ایمیل: info@saharfood.com