نمایشگاه ها

Search
Close this search box.

سیزدهمین نمایشگاه بین المللی ابران پلاست ویترینی از توانمندی‌های صنعت پلیمر – نشریه اقتصاد و نمایشگاه

شرکت “کران سیما فام” فعالیت گسترده ای در ارائه ماشین های تزریق پلاستیک داشته و آمادگی دارد که محصولات مورد نیاز مشتریان را در بخش های مختلف خودروسازی، پزشکی ، بسته بندی و غیره از طریق برگزاری سمینار ها و نمایشگاه ها ارائه کند.

همچنین این شرکت آمادگی خود را جهت فروش ماشین آلات بر حسب نیاز های مشتریان اعلام کرده و در زمینه شناخت نیاز های مشتریان و شناساندن ویژگی های ماشین آلات کراسمافای خدمات خود را چه در محل شرکت کران سیما فام و چه در محل هایی که مشتریان تعیین می کنند ارائه می کند.

هرویک یاری جانیان با تجربه های بازرگانی و فروش و نیز انباشتی از تجربه های فنی و برخورداری از ارتباطات گسترده با تشکل های حرفه پلاستیک و خریداران ماشین آلات، توانست شرایطی را به وجود آورد که نتیجه آن پیدایش شرکت کران سیما فام با هدف همکاری انحصاری با شرکت کراسمافای است.

امروزه شرکت کراسمافای تنها شرکت فعال در صنعت پلاستیک است که تمامی توانایی ها و تکنولوژی های لازم برای تبدیل مواد خام به مواد ساخته شده را در سه بخش ماشین های تزریق پلاستیک، ماشین های فرآوری واکنشی و اکسترودرها داراست. این شرکت در بخش ماشین های پلاستیک همواره با ارائه تکنولوژی های برتر از پیشگامان این عرصه می باشد و با عرضه پنج سری از ماشین های متنوع صنعت پلاستیک قادر به برآورده ساختن تمامی نیازهای مشتریان خود در این حوزه گردیده است.

به منظور سیزدهمین نمایشگاه ایران پلاست به سراغ هرویک یاریجانیان، مدیرعامل خلاق و خوشفکر شرکت کران سیما فام، نماینده انحصاری شرکت کراسمافای (KraussMaffei) آلمان رفتیم تا درگفتگویی با ایشان از چند و چون فعالیت ها و عملکردشان بیشتر بدانیم.

وی با اشاره به اینکه دانش آموخته حوزه اقتصاد است و از سال ۱۳۷۰ در حوزه صنعت پلاستیک فعالیت خود را آغاز کرده است،گفت: صنعت پلاستیک نیز چون دیگر صنایع کشور با مشکلاتی چون تصمیمات خلق‌الساعه، یک شبه و سلیقه‌ای، بی‌برنامگی و شتابزدگی روبه رو است. این مشکلات را در تقسیم بندی جزئی‌تر می‌توان به مداخله دولت در اقتصاد، حضور و فعالیت بنگاه‌های خصولتی که جریان رقابت نابرابر را بر بخش خصوصی تحمیل می‌کنند. عدم توجه صنایع بالادستی به بقا و فعالیت بنگاه‌های پایین دستی، مشکل تامین مواد اولیه و بازار فروش و در نهایت موانع پیش روی صادرات تقسیم کرد.

هرویک یاریجانیان، اصلی‌ترین مشکل صنعت و تولید را بی‌توجهی و بی‌تفاوتی مسولان به مشکلات بخش خصوصی دانست و افزود: راهکار مقابله با این مشکلات بارها و بارها از سوی کارشناسان و فعالان اقتصادی تبیین شده است. راهکارهایی که در سرفصل‌هایی چون برنامه ریزی درست، بلند مدت و واقع‌بینانه، هدف‌گذاری صحیح و منطبق با ظرفیت‌های اقتصاد کشور به دور از شعار زدگی و در نهایت دیده شدن بخش‌خصوصی با لحاظ کردن نظرات ایشان در حوزه تصمیم‌گیری‌ و‌ سیاست‌گذاری و در اولویت قراردادن این بخش در حوزه اجرایی و عملیاتی اعلام شده است.

به گفته مدیرعامل شرکت کران سیما فام، متاسفانه تشکل‌های مرتبط با صنایع پلاستیک به نوعی هویت اصلی و ماموریت خود را فراموش کرده یا به آن بی‌توجه شده‌ و از اهداف خود فاصله گرفته‌اند و‌ مدیران تشکل‌ها به اندازه‌ای که نیاز است وقت نگذاشته و به تعهدات خود نسبت به اعضایی که ایشان را انتخاب کرده‌اند عمل نمی‌کنند.

وی با تاکید گفت: این روند موحب پراکندگی و عدم تمرکز فعالیت‌ها شده و در بسیاری موارد به موضوعاتی خارج از موضوع فعالیت خود ورود می‌کنند.

یاریجانیان با بیان اینکه وجود چند تشکل در یک حوزه، موجب موازی‌کاری و رقابت‌های بی‌هدف و بدون نتیجه شده‌است، خاطرنشان کرد: تشکل‌ها برای احیا جایگاه خود و بازگشتن به مسیر اصلی باید از واگرایی پرهیز کرده و در کنار هم قرارگیرند و با تشریک مساعی، با یکدیگر همفکری و مشورت کرده و برای به نتیجه رسیدن از نظرات و تجربیات یکدیگر استفاده کنند. این مهم با برگزاری جلسات مشترک دور از دسترس نیست و می‌توان با ایجاد شورای مرکزی تشکل‌‌ها به آن دست پیداکرد.

وی با اشاره به اینکه وجود ذخایر بزرگ و ارزشمند نفت و گاز، دسترسی به مواد اولیه و انرژی ارزان را میسر کرده است،گفت: این موضوع پتانسیل و ظرفیتی ارزشمند و بالقوه برای صنایع پلاستیک کشور است. از سوی دیگر وجود واحدهای پتروشیمی توانمند، بهره‌مندی از نیروی متخصص و کارآزموده و همچنین هزینه‌های پایین تولید از دیگز مزایای این بخش از صنعت است.

هرویک یاریجانیان تصریح کرد: بخش خصوصی می‌تواند به پشتوانه این مزیت‌ها و امکان به کارگیری تکنولوژی و دانش روز به دور از بروکراسی و محدودیت‌های که بنگاه‌های دولتی کرفتار آن هستند، شرایط را برای توسعه صنعت پلاستیک کشور فراهم آورد.

وی در خصوص صادرات توضیح داد: متاسفانه باتوجه به شرایطی که در حال حاضر بر سیستم بانکی کشور حاکم است، عملا صادرات به کشورها به جز عراق متوقف شده ‌است. با قطع شدن رابطه کاری سیستم بانکی کشور با دیگر کشورها و غیرفعال شدن سوئیفت که مانع بازگشت منابع مالی و ارز حاصل از صادرات به کشور شده، صادرکنندگان با مشکلات متعددی روبرو هستند و صدور کالا بسیار سخت و در بسیاری موارد غیرممکن شده است.

مدیرعامل شرکت کران سیما فام، در خصوص برگزاری سیزدهمین نمایشگاه ایران پلاست گفت: این نمایشگاه را می‌توان آیینه تمام قد صنعت پلیمر و یا به عبارتی ویترینی از توانمندی‌های این صنعت دانست.

اگر این‌نمایشگاه به درستی و منطبق با معیارهای یک‌نمایشگاه بین‌المللی برگزار شود، می‌تواند بازتابی اثرگذار از صنعت ما در این رویداد بزرگ به دنبال داشته باشد.

هرویک یاریجانیان ادامه داد: تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع پلاستیک کشور می‌توانند با استفاده از این رویداد به تمامی بازارهای منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای که متقاضی محصولات پلیمری ایرانی هستند، رسوخ کرده و همچنین وارد بازارها بکر کشورهای در حال توسعه شده و سهم قابل توجهی از بازار محصولات پلاستیک و پلیمر آنها را به خود اختصاص دهند.