به گزارش اخبار نمایشگاه ها شرکت آریان لبن نقش جهان با داشتن سابقه و پشتوانه نصب و راهاندازی دهها خط تولید پودر شیر خشک و آب پنیر و با بهرهگیری از زبدهترین نیروهای متخصص این صنعت در سال 1390 فعالیت خود را با نام تجاری «مونترا» آغاز کرد. این شرکت با رعایت الزامات قانونی؛ استانداردهای ملی و بینالمللی سیستمهای مدیریت کیفیت و همچنین اخذ نشان حلال، نسبت به ارائه محصولاتی در حد مطلوب استانداردهای جهانی به منظور حضور در بازارهای بین المللی اقدام کرده است.
حضور فعال و پر رنگ شرکت آریان لبن نقش جهان ما را برآن داشت تا در گفت و گویی با سیاوش سلیمی، مدیرعامل و رییس هیات مدیره خلاق و پرتلاش این شرکت، با چند و چون فعالیت و عملکرد این مجموعه بیشتر آشنا شویم.
خوانندگان اقتصاد و نمایشگاه را با سوابق خود و تاریخچه شرکت بیشتر آشنا کنید.
اینجانب فارغالتحصیل رشته مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی از دانشگاه پلیکلینیک تهران و موسس انجمن صنفی تولیدکنندگان شیرخشک هستم و از سال 1370 در سمتهای مختلف مدیریتی در صنایع لبنی کشور مشغول به کار بودهام. حداقل 12 شرکت و کارخانه تولید شیرخشک در سراسر کشور توسط بنده و همکارانم نصب و راهاندازی گردیده است و از سال 1390 اقدام به تأسیس، راهاندازی و بهرهبرداری شرکت آریان لبن نقش جهان نمودهام که از ابتدای سال 1391 در این شرکت بدون وقفه تولید انواع شیرخشک، پودر آب پنیر و خامه تداوم داشته است و این محصولات سهم بازار قابل توجهی در داخل کشور را به دست آورده است.
شرکت آریان لبن نقش جهان چه جایگاهی در صنعت شیرینی و شکلات ایران دارد؟
تولیدات شرکت آریان لبن نقش جهان با استفاده از نیروهای متخصص و مجرب، توانسته از نظر کیفی و کمی قابل رقابت با محصولات مشابه خارجی باشد. این شرکت توانایی و قابلیت تأمین پودر شیرخشک و پودر آب پنیر دمینرال شده که یکی از مواد اولیه صنایع شیرینی و شکلات میباشد را دارا است و هم اکنون یکی از بزرگترین تأمینکنندگان کارخانجات مذکور میباشد.
دستاورد مهم شرکت شما تا کنون چه بوده است؟
این شرکت با بهرهگیری از متدهای نوین کنترل کیفی و نیز تأمین مالی مطلوب، مهمترین دستاورد خود را ارتقاء کیفیت و کمیت شیر منطقه اصفهان میداند و همچنین با تولید محصولات قابل رقابت در بازار جهانی توانسته اثر مطلوب بر کیفیت تولیدات شرکتهای همکار نیز بگذارد. لازم است که در این میان به دستاورد شخصی خویش نیز اشاره کنم که با ایجاد فضای تعامل و همکاری اقدام به تأسیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک کردهام. اینجانب به عنوان دبير انجمن صنفي توليدكنندگان شير خشك صنعتي تلاش بسياري را با ارایه دلايل كاملا علمي و منطقي براي رفع ممنوعيت صادرات شير خشك كرده ام، ولي متاسفانه هنوز به ممنوعيت صادرات ادامه ميدهند.
مهم ترين دليل برای ضرورت رفع ممنوعیت صادرات شیر خشک اين است كه از كشور ميزان زیادی ارز خارج شده وكره وارد ميکنند، اين در حالي است كه با توليد ٢ كيلو گرم شير خشك و نگهداري چربي حاصله، يك كيلو گرم كره به دست ميآيد وكشور از واردات كره بينياز ميشود، در صورتي كه با صادرات پنير و ماست و دوغ اين اتفاق نميافتد.
در خصوص مشتری مداری و خدمات پس از فروش شرکت توضیح دهید.
به طور کامل در مأموریت این شرکت تأمین رضایت مشتری از طریق تأمین منافع آنان تعریف شده است و در همین راستا نیروی انسانی متخصص و متعهد و جوابگوی نیازهای مشتری در این بخش به کار گرفته شده است.
با چه موانع و مشکلاتی در مسیر تولید و توسعه شرکت رو به رو هستید؟
ممنوعیت صادرات شیرخشک و آزاد بودن صادرات سایر فرآوردههای لبنی، باعث افت شدید کیفیت شیر خام منطقه شده است که مسلماً دریافت شیر این مجموعه را با مشکل مواجه نموده است.
همچنین وجود سیستمها و نهادهای نظارتی موازی باعث اتلاف وقت و سردرگمی اشخاصی که جهت اخذ مجوزها فعالیت میکنند میگردد.
