شرکت ارزجو با مشارکت جوانان پر انگیزه و دانش مدار هماهنگ با پیشرفت سریع تکنولوژی فعالیت خود را در زمینه اطلاعرسانی کریپتوکارنسی، فروش آنلاین، ارائه مشاوره، پشتیبان آنلاین، اخذ ویزا و همچنین ثبت شرکت آغاز کرده و در کمترین زمان ممکن موفق شده است اعتماد کاربران به خود را جلب کند. ارزجو قصد دارد تا فناوری بلاک چین و کریپتوکارنسی را به صورت گسترده در محیط آموزشی وپژوهشی بازگو کند. این شرکت با هدف بالا بردن سطح دانش و اطلاعات کاربران و مدیران و کارشناسان و استفاده صحیح از این فناوری با ارتقای سطح کمی و کیفی و با اصول اخلاقی و حرفه ای شکل گرفته و تلاش می کند تا بهترین خدمات و اطلاع رسانی را به کاربران ارائه دهد.
احسان مُطلّبی، مدیرعامل توسعهگرا و یکی از سهامداران شرکت استارتاپی ارزجو به مناسبت برگزاری الکامپ 2019 دستآوردها و برنامههای مجموعه تحت مدیریت خود را برای خوانندگان “اقتصاد و نمایشگاه” توضیح داده است.
درباره شرکت ارزجو و فعالیت های آن بگویید.
اینجانب فعالیت خود را در حوزه آی تی و برنامه نویسی، طراحی سایت، برندینگ، اپلیکیشن آغاز کردم و پس از آن در سال 96 با راه اندازی شرکت ارزجو در حوزه های بلاک چین و پروژه های مختلف بلاک چین و ارزهای دیجیتال و بحث های مارکت crypto فعالیت کردم. باید بگویم که ساخت wallet اختصاصی و کیف پول کاملا ایرانی توسط خود ما نوشته شده است که برعکس بسیاری از کیف پول های رایج در کشور که به اسم کیف پول ایرانی گفته می شود، در صورتی که اکثرا api هستند و وب سرویس از سایت های خارج می گیرند، ما کاملا خودمان این کیف پول را نوشته ایم. پروژه های دیگری مانند اکسچنج آنلاین و درگاه پرداخت ( gateway ) و خیلی پروژه های دیگر در این حوزه در حال انجام است.
جایگاه شرکت ارزجو در صنعت آی تی و آی سی تی کجاست؟
به نظر بنده یک کسب و کار وقتی موفق است که بتواند تبادلات و تراکنشهای مالی داشته باشد. استارتآپ ما به مجموعه این تراکنش ها کمک می کند. برای مثال یک استارتآپ مکان فیزیکیاش در ایران است، ولی مشتریانش خارج از کشور هستند و برای دریافت و ارسال هزینه ها مشکل دارد، مخصوصا در تحریم ها که جابه جایی حوالهجات، ارز و دلار سخت شده ، بستری فراهم کردهایم که کار را راحت کند.
مزیت شرکت شما نسبت به رقبا چیست؟
شرکت ما مزیتی که نسبت به خیلی از مجموعه ها دارد این است که برعکس خیلی از اکسچنج های آنلاین که ساعت محدودی از روز را برای مبادلات و تراکنش ها می گذارند، مجموعه ما حدود بیست ساعت از 24 ساعت فعال است و به کاربران سرویس می دهد. آن 4 ساعت هم به خاطر تسویه حساب ها معمولا سایت بسته می شود.
چه موانع و مشکلاتی در مسیر فعالیت شرکت وجود دارد؟
بزرگترین موانع، موانع دولتی و قانونی است. از قدیم هر فناوری، تکنولوژی و کار جدیدی پا گرفته، این اخلاق نامناسب در مسئولان بوده که مقاومت کنند یا مانع شوند و سنگ اندازی کنند که معمولا این موانع برای خیلی از استارت آپ ها ایجاد میشود و چیزی که می خواهیم این است که اگر کمکی نمیکنند، حداقل کاری هم نداشته باشند. از طرفی در بحث تحریمها، راه اندازی کسب و کار ما میتواند به دور زدن تحریمها کمک کند. چرا که مهم ترین مانعی که تحریم ها برای ایران به وجود آورده بحث جابه جایی پول است که ارزهای دیجیتال بستری را فراهم میسازد که میتوان به راحتی با راهکارهایی خیلی از این تحریمها را دور زد. مشکل دیگری که در حوزه ارز های دیجیتال است، ورود افراد کم سواد و کم دانش به این حوزه است . چون بحث مالی است همه دوست دارند سود کنند و آورده خوبی داشته باشند ولی عجولانه و احساساتی وارد می شوند و خیلی مواقع ضرر میکنند و این خودش ضربه به این بازار میزند و دید منفی ایجاد می کند.