سی و سومین نمایشگاه بینالمللی تخصصی-صادراتی صنعت مبلمان ایران در مردادماه ماه امسال با رویدادی جدید به نام “هفته دیزاین تهران” همراه خواهد شد. این نمایشگاه که از 9 تا 12 خرداد برگزار میشود، فرصتی برای نمایش توانمندیهای صنعت مبلمان ایران و آشنایی با آخرین نوآوریهای طراحی و دکوراسیون داخلی فراهم میکند. مسئولان برگزاری، این رویداد را گامی مهم در جهت ارتقای جایگاه صنعت مبلمان ایران در بازارهای جهانی و رونق صادرات میدانند
حسین نوروزی، دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان و رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه مبلمان، در گفت و گویی با پایگاه خبری اخبار نمایشگاهها، به اهمیت صنعت مبلمان در اقتصاد ایران اشاره کرد و گفت: این صنعت با دارا بودن ارزش افزوده بالا، نقش مهمی در اشتغالزایی و صادرات کشور ایفا میکند.
وی افزود: نمایشگاه مبلمان با فراهم آوردن بستری مناسب برای تبادل نظر و تعامل میان تولیدکنندگان، صادرکنندگان و خریداران داخلی و خارجی، نقشی اساسی در رونق صنعت مبلمان و رشد صادرات این محصول دارد.
نوروزی، با تاکید بر رویکرد صادراتی این نمایشگاه گفت: برقراری ارتباطات تجاری و بینالمللی از مهمترین اهداف برگزاری این رویداد است. حضور هیأتهای تجاری از کشورهای هدف صادراتی در این نمایشگاه، فرصتی ارزشمند برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایرانی فراهم میکند تا ضمن معرفی محصولات و توانمندیهای خود، بازارهای جدیدی را شناسایی کرده و زمینه را برای جذب سرمایههای خارجی و رونق صادرات غیرنفتی کشور فراهم کنند. با توجه به موارد ذکر شده، نمایشگاه بینالمللی صنعت مبلمان میتواند به عنوان پلتفرمی مؤثر برای معرفی و عرضه محصولات ایرانی به بازارهای جهانی، افزایش سهم ایران در تجارت جهانی مبلمان و در نهایت، رونق اقتصادی کشور عمل کند. حضور فعال تولیدکنندگان، صادرکنندگان و تجار ایرانی در این نمایشگاه، میتواند به تحقق این اهداف کمک شایانی نماید.
مدیرعامل شرکت فیپکو با بیان اینکه در مردادماه امسال، همزمان با برگزاری سی و سومین نمایشگاه بین المللی تخصصی-صادراتی صنعت مبلمان، شاهد رویداد دیگری در حوزه طراحی و دکوراسیون خواهیم بود؛ اظهار داشت: هفته دیزاین تهران فرصتی منحصر به فرد برای علاقهمندان به مبلمان، دکوراسیون و طراحی داخلی فراهم میکند تا با جدیدترین نوآوریها و ترندهای این حوزه آشنا شوند.
وی تصریح کرد: امروز ما بر این باور هستیم که هنر صنعت مبلمان و به طبع آن صنایع وابسته می توانند در جهت پیشبرد اهداف بلند مدت این اتحادیه که همانا ارتقاء سطح کیفی تولیدات برای صادرات است، گام های موثری بردارند.
مدیر عامل شرکت فیپکو با بیان اینکه صنعت مبلمان در جایگاه مطلوبی برای صادرات قرار دارد و در انتقال تجربیات سالهای گذشته با کسب دانش روز، همفکری و همدلی جایگاه ویژه ای بدست آورده است، اضافه کرد: با وجود موانعی مانند تحریمها و چالشهای تولید، این صنعت توانسته است به صادرات قابلتوجهی در منطقه و سایر کشورها دست یابد. و رفع موانع تولید، فرصتی برای افزایش بیشتر این صادرات فراهم خواهد کرد.
وی یادآور شد همواره با واردات چوب از کشورهای مختلف از قطع درختان تا حد زیادی جلوگیری بعمل آمده و برآنیم تا از ضایعات حاصله از این صنعت، محصولات ارزشمندی بوجود آوریم تا شرایط مطلوبی برای محیط زیست و اکوسیستم کشور فراهم کنیم.
نوروزی، در ادامه بیان داشت: ما تمام تلاش خود را به کار گرفتهایم تا با تجهیز کارخانجات به مدرنترین ماشینآلات و تبادل دانش فنی و علمی با سایر کشورهای پیشرو در این عرصه، محصولاتی برتر را تولید و عرضه کنیم.
وی در ادامه به وجود شهرکهای صنعتی و بازارهای بزرگ و بهروز مبلمان در ایران اشاره کرد و این عامل را فرصتی مغتنم برای رقابت در بازارهای جهانی دانست. نوروزی ابراز امیدواری کرد که با افزایش توان تولید و صادرات، سهم ایران در بازارهای بینالمللی مبلمان بیش از پیش افزایش یابد.
نوروزی در پایان با اشاره به امضای تفاهمنامههایی با دانشگاههای معتبر داخلی مانند دانشگاه تهران و شهید رجایی، از ایجاد کارگروههای تخصصی در بدنه این اتحادیه خبر داد. این کارگروهها در حوزههای مختلفی از جمله مبلمان خانگی، مبلمان و پارتیشن اداری، مبل و صندلی اداری و آمفیتئاتر، معماری و دکوراسیون داخلی، صنعت و دانشگاه، ماشینآلات، مواد اولیه، ابزار صنعتی، یراقآلات و مبلمان فعالیت خواهند کرد.