نمایشگاه ها

برگزاری بیست‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی با حضور گسترده ۷۲۳ شرکت داخلی و خارجی

نشست خبری بیست‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی متالورژی (ایران متافو ۱۴۰۴) صبح امروز با حضور دکتر صدیف بیک‌زاده مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ج.ا.ایران، دکتر عبدالکریم جلالی رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه و مدیرعامل شرکت نمانگر، یعقوبی معاون اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران و جمعی از اصحاب رسانه در سالن خلیج فارس نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد.

اهمیت استراتژیک صنعت متالورژی

در این نشست، دکتر بیک‌زاده با اشاره به جایگاه کلیدی صنعت متالورژی در اقتصاد ایران گفت این حوزه «صنعت مادر» بسیاری از صنایع از جمله خودروسازی و لوازم خانگی است و نقش مؤثری در تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه دارد.

وی با اعلام جزئیات حضور مشارکت‌کنندگان افزود: ۶۱۰ شرکت داخلی و ۱۱۳ شرکت خارجی از ۱۳ کشور از جمله آلمان، ایتالیا، اتریش و اسپانیا در این دوره حضور دارند. به گفته او، استقبال شرکت‌های فعال در حوزه فولاد، فلزات غیرآهنی، لوله و پروفیل، آهنگری و نسوزها «چشمگیر و فراتر از دوره‌های گذشته» بوده است.

بیک‌زاده همچنین با قدردانی از تلاش‌های شرکت نمانگر و دکتر جلالی تأکید کرد: برگزاری کارگاه‌های انتقال دانش و معرفی فناوری‌های نوین در متافو، گامی مهم برای پرهیز از خام‌فروشی و حرکت به سمت محصولات با ارزش افزوده بالا است.

تمرکز بر زنجیره کامل متالورژی

دکتر جلالی برگزار کننده این رویداد در ادامه نشست، متافو امسال را «رویدادی متفاوت» خواند و گفت: برای نخستین‌بار زنجیره کامل متالورژی از معدن تا فولاد و قطعه‌سازی به صورت یکپارچه در کنار یکدیگر قرار گرفته است، مدلی که به گفته او، در سطح جهانی نیز کم‌نظیر است و جایگاه متافو را در میان نمایشگاه‌های تخصصی این حوزه ارتقا می‌دهد.

وی تصریح کرد: نمایشگاه بین‌المللی ایران متافو بزرگترین رویداد نمایشگاهی در خاورمیانه و شمال آفریقا و جزو ۵ نمایشگاه برتر در این حوزه است.

او همچنین از حضور پررنگ تشکل‌ها خبر داد و گفت: بیش از ۴۰ تشکل تخصصی از جمله انجمن فولاد ایران در برگزاری این رویداد نقش‌آفرینی می‌کنند.

تقویت پیوند تولید و تجارت

در ادامه نشست، یعقوبی معاون اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، متافو را بستری مؤثر برای پیوند تولید با تجارت دانست و اظهار کرد: این نمایشگاه فرصتی ارزشمند برای توسعه صادرات، شناسایی بازارهای هدف و تقویت همکاری‌های صنایع معدنی است. به گفته او، همراهی تشکل‌ها و انجمن‌ها، نقشی تعیین‌کننده در پایداری تولید و گسترش تعاملات تجاری خواهد داشت.

گفتنی است؛ این نمایشگاه از ۲۹ آبان تا ۲ آذر در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، میزبان فعالان زنجیره معدن، صنایع معدنی و فلزی کشور خواهد بود.