کسری نوری، مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ج.ا.ایران با اشاره به ظرفیت ها و زیرساخت های مرکز نمایشگاه و همایش بین المللی ایران مال، این مجموعه را حاصل سرمایه گذاری و تلاش بخش خصوصی دانست و گفت: با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، می توان چشم انداز و آینده خوبی برای این مجموعه متصور بود.
وی در جریان بازدید از مرکز نمایشگاه و همایش بین المللی ایران مال، با ابراز شگفتی از امکانات و کیفیت ساخت این مجموعه اظهار کرد: راستش را بخواهید، بدون هیچ تعارف و مجامله ای، واقعا انتظار دیدن چنین مجموعه ای را نداشتم.
نوری با اشاره به ساختار و کیفیت زیرساخت های ایران مال افزود: این مجموعه بسیار خوش ساخت است و از نظر ساختاری، حاصل تلاش بخش خصوصی است که همین موضوع به نظر من ارزش و اهمیت آن را افزایش می دهد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی، ورود بخش خصوصی به حوزه نمایشگاهی را اقدامی قابل تقدیر دانست و گفت: اینکه بخش خصوصی در شرایط اقتصادی موجود وارد این حوزه شده، سرمایه گذاری کرده، برای توسعه مجموعه تلاش کرده و برنامه ریزی داشته است، شایسته تقدیر و احترام است.
وی توجه به جزئیات و وجود برنامه مشخص در بخش های مختلف را از دیگر نقاط قوت مرکز نمایشگاه و همایش ایران مال عنوان کرد و ادامه داد: در این مجموعه به جزئیات به خوبی توجه شده و برای بخش های مختلف برنامه وجود دارد.
نوری همچنین با اشاره به فعالیت تیم مدیریتی و اجرایی مجموعه ایران مال اظهار کرد: یک تیم یکدست و فعال در این مجموعه گرد هم آمده اند و انگیزه زیادی برای فعالیت دارند که این موارد از جمله مزیت ها و ویژگی های مهم این مجموعه نمایشگاهی محسوب می شود.
وی در پایان با تاکید بر ظرفیت های موجود در مرکز نمایشگاه و همایش بین المللی ایران مال گفت: در مجموع معتقدم یک مجموعه بسیار خوب در اینجا شکل گرفته است و با برنامه ریزی هایی که مدیریت مجموعه دارد، می توان چشم انداز و آینده خوبی برای آن متصور بود.