822 بنگاه اقتصادی از 4 قاره در نمایشگاه بینالمللی تهران گرد آمدهاند
مدیران و نمایندگان 822 بنگاه اقتصادی و فعالان تولید و تجارت از ایران و چهار قاره جهان از روز جمعه هشتم آذرماه جاری در تهران گردهم آمدهاند تا در اوج تحریمهای سیاسی و اقتصادی، با مشارکت در دو نمایشگاه بینالمللی، ظرفیتها و قابلیتهای اقتصادی، صنتعتی، تولیدی و تجاری جمهوری اسلامی ایران را به رخ جهانیان بکشند و عزم راسخ مردم ایران، از جمله فعالان تولید و تجارت کشور را برای عبور عافیتمندانه از شرایط دشوار تاریخی تحمیل شده بر میهن به نمایش بگذارند.
به گزارش خبرنگار «اقتصاد و نمایشگاه» شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی (فولاد، صنایع معدنی، آهنگری و ماشین کاری، قالبسازی و ریختهگری) و همچنین بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی چاپ، بستهبندی و ماشینآلات وابسته روز گذشته هشتم آذر با حضور مهندس عباس قبادی معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت – معدن و تجارت خداداد غریبپور رئیس هیات عامل ایمیدرو با همراهی عزتی معاون امور نمایشگاهی شرکت سهامی نمایشگاهای بینالمللی ج.ا.ایران در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز به کار کردند.
در شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی (فولاد، صنایع معدنی، آهنگری و ماشین کاری، قالبسازی و ریختگری) تعداد 258 شرکت داخلی و 44 شرکت خارجی از 16 کشور جهان شامل: اتریش، آلمان، استرالیا، اسپانیا، ایتالیا، امارات متحده عربی، انگلستان، ترکیه، روسیه، ژاپن، چین، سوئد، سوئیس، فرانسه، هند و مکزیک در فضایی نمایشگاهی به وسعت 27،400 مترمربع در سالنهای 5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15و27 حضور دارند که در زمینه تولید انواع قالب، کورههای صنعتی و عملیات حرارتی، متالورژی،آهن و فولاد، آلومینیوم، نسوزها و ریختهگری آخرین محصولات خود را در معرض قضاوت گذاشتهاند. برگزارکننده این نمایشگاه شرکت نمانگر با مدیریت عبدالکریم جلالی است.
در بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی چاپ، بستهبندی و ماشینآلات وابسته نیز تعداد 500 شرکت داخلی و 20 شرکت خارجی از 7 کشور شامل: اتریش، آلمان، ایتالیا، ترکیه، چین، فرانسه و هند در فضایی نمایشگاهی به وسعت 43،000 مترمربع در سالنهای شماره 5-18-20-22-31-35-38-38b-38a-40- 41و44 حضور دارند و انواع محصولات مرتبط با چاپ، بستهبندی، قالب سازی، صحافی، صنایع پلاستیک و پلیمر را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دادهاند. این نمایشگاه را شرکت آروین مهر فجر برگزار کرده است که احمد ابوالحسنی و جلیل غفاری به ترتیب مدیرعامل و رئیس هیات مدیره آن هستند.
شایان ذکر است این دو نمایشگاه تا پایان روز دوشنبه 11 آذرماه 1398 ادامه خواهند یافت که علاقمندان و متخصصین میتوانند از ساعت 9 صبح تا 17 از آنها بازدید به عمل آورند.
حسینزاده مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاهها:
تلاش نمایشگاه برای ارتقای صادرات فولاد ایران
بهمن حسینزاده، مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی ج.ا.ایران در حاشیه گشایش شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی گفت: در این نمایشگاه، شیوههای بهرهبرداری از ظرفیتهای فعلی کشور در حوزه صنایع متالورژی و فولاد و زنجیره تامین، بهینهسازی تولید فلزات و افزایش بهرهوری، تامین مواد اولیه در زنجیره تولید فولاد و صنایع متالورژی در قالب موضوعات تخصصی و مورد بحث صاحبان دانش نمایشگاهی مورد بررسی قرار میگیرد.
وی اظهار کرد: این نمایشگاه در شرایطی برپا میشود که ایران رتبه چهاردهم کشورهای فولادساز جهان را در اختیار دارد و در سالهای اخیر از کشورهای فرانسه و انگلیس در این عرصه پیشی گرفته است. با این حال ایران به عنوان بیستمین صادرکننده فولاد، در جایگاه عقبتری از کشورهای اوکراین و ترکیه با رتبههای هفتم و دهم جهانی جای گرفته است.یکی از دلایل این موضوع، کاهش تقاضای بازار به شمار میرود که برگزاری نمایشگاه و عرضه توانمندیها میتواند تاثیرگذاری مستقیمی در افزایش تقاضا و در نهایت رونق بازار آهن و فولاد داشته باشد.
وی ضمن بیان اینکه سالانه ۲۶ میلیون تن فولاد تولید میشود، گفت: حداکثر ۱۳ میلیون تن فولاد مصرف داخلی داریم و ۱۳ میلیون تن هم باید صادر کنیم.
این مقام مسئول ادامه داد: در امر صادرات فولاد باید بتوانیم به سمت قراردادهای بلندمدتتر پیش برویم؛ به عبارت دیگر در زمینه صادرات باید یک راهبرد پایدار در پیش بگیریم. در این راهبرد پایدار باید تمامی قوانین دستبهدست یکدیگر بدهند تا بتوانند صادرات پایداری را شکل بدهند.
لازم به ذکر است که این نمایشگاه در بخشهای آهن و فولاد (مواد اولیه و مواد معدنی، فولاد خام و آلیاژهای آهن، کارخانجات آهن و فولاد، تجهیزات و ماشینآلات صنایع فولاد، انواع محصولات فولادی)، ریختهگری، قالبسازی، آهنگری و ماشینکاری (انواع روشهای ریختهگری، قالبسازی و انواع قالبها، آهنگری و فورج، ماشین کاری و دریلینگ، آبکاری و پوششدهی، جوشکاری و تجهیزات جوش، انواع روشهای برشکاری) و فلزات غیرآهنی (آلومینیوم، مس، سرب، روی و انواع فلزات گرانبها شامل طلا، نقره، پلاتین و تیتانیوم، اکتشاف و استخراج فلزات غیرآهنی، فرآوری فلزات و تولید محصولات فلزی غیرآهنی) در حال برگزاری است.
غریبپور رئیس هیات عامل ایمیدرو:
موفقیت صنعت فولاد در دل مشکلات
خداداد غریبپور رئیس هیات عامل ایمیدرو نیز در افتتاح شانزدهمین نمایشگاه بین المللی فولاد، صنایع معدنی و متالوژی ایران اظهار کرد: نمایشگاه امسال با حضور بیش از 44 شرکت خارجی و 258 شرکت داخلی برگزار میشود که تعداد شرکت ها در هر دو زمینه نسبت به سال قبل افزایش پیدا کرده و این نشان از موفقیت ما در دل مشکلات این حوزه است.
او با تاکید بر حفظ و گسترش تولید و صادرات در این حوزه ادامه داد: این نمایشگاه مجموعهای کامل از شرکتهای فعال در حوزه معدن، محصولات معدنی، لوازم جانبی و شرکتهای دانش بنیان فعال در این بخش است که استقبال خوبی از آن به عمل آمده است.
وی با اشاره به صادرات ۶ میلیون تنی در حوزه فولاد تصریح کرد: در حوزههای معدنی در آهن و مس رشد داشتهایم؛ محصولات فلزی ما ۴ درصد، و کنسانتره 3درصد رشد را تجربه کرده است؛ تولید کاتد هم به ۲۶۰ هزار تن خواهد رسید.
بهمن حسینزاده:
فرصت مناسب برای تحول صنعت چاپ و بستهبندی ایران
بهمن حسینزاده، مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی ج.ا.ایران در حاشیه گشایش بیست و ششمین نمایشگاه چاپ، بستهبندی و ماشینآلات وابسته، اظهار کرد: این نمایشگاه با همکاری اتحادیه چاپ، اتحادیه لیتوگراف، انجمن کارتنسازان، اتحادیه کاغذ و مقوا، انجمن کاغذ و مقوا، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اتاق اصناف برگزار میشود.
وی گفت: فضای این نمایشگاه بالغ بر ۴۳ هزار مترمربع است که ۵۰۰ مترمربع آن به بخش خارجی که از کشورهای چین و هند غرفههایی به صورت پاویون و از کشورهای ایتالیا، آلمان، بلژیک و ترکیه شرکتهایی به نمایندگی و به شکل مستقل در نمایشگاه حضور دارند، اختصاص داده شده است.
حسین زاده افزود: بالغ بر ۱۰۰ مترمربع به صورت رایگان در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفته است تا با حضور در این نمایشگاه با توانمندیهای تولیدکنندگان این صنعت از نزدیک آشنا شود. همچنین ۵۰۰ متر فضای باز برای جانمایی غرفهها درنظر گرفته شده است.
وی ادامه داد:در حاشیه این نمایشگاه ۶ کلاس آموزشی، ۶ جلسه دورهمی در خصوص مشکلات صنعت و برنامه زنده خبری اینترنتی برگزار میشود.
حسینزاده بیان کرد: فناوری چاپ کمک بسیار زیادی به توسعه فناوریها و صنایع دیگر میکند بر همین اساس این نمایشگاه فرصت مناسبی برای ارائه جدیدترین خدمات و محصولات در جهت حمایت از تولید داخل و انتقال دانش و تکنولوژی است.
وی افزود: نمایشگاهها نقش دیپلماسی، صنعتی، تجاری و فرهنگی را بر عهده دارند و این نقش در ارتباط با افراد فرامرزی فعال در حوزه صنعت نمایشگاهی صورت میگیرد؛ همچنین با توجه به مشکلات اخیر کاغذ یکی از دستاوردهای اصلی نمایشگاه چاپ و بستهبندی این است که با همدلی و همبستگی این امکان را فراهم میکند تا مشکلات این حوزه بر طرف شود.
مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی ج.ا.ایران گفت: آمارهای موجود در صنعت بستهبندی نشان میدهد که جایگاه ایران در صنعت جهانی بستهبندی نامناسب است که پایین بودن جایگاه ایران در این صنعت میتواند تبعات منفی برای اقتصاد کشور به دنبال داشته باشد، بر این اساس به نظر میرسد برگزاری چنین نمایشگاههایی میتواند گام مثبتی در جهت رشد صنعت بستهبندی در کشور باشد.