توصیه دکتر حسینزاده به فعالان تولید و تجارت نمایشگاههای در حال برگزاری:
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی ج.ا.ایران در پیامهای مستقلی به مناسبت برگزاری دو نمایشگاه بینالمللی پوشاک و ماشینآلات و محصولات نساجی، به فعالان تولید و تجارت این صنایع توصیه کرد از فرصت برپایی این نمایشگاهها برای ایجاد و گسترش رابطه با جامعه بزرگ علمی و دانشگاهی کشور و شرکتهای دانشبنیان به نحو مطلوب استفاده کنند.
ضرورت نگاه حرفهای به اقتصاد صنعت پوشاک
در پیام دکتر بهمن حسینزاده خطاب به فعالان هفتمین نمایشگاه بینالمللی پوشاک آمده است: پوشش زن و مرد ايراني ازجمله مسايلي است كه از دوران باستان داراي اهميت بوده است و از ابتداي تاريخ باستاني اين كشور تاكنون دستخوش تحولات عميق نشده و مفهوم آن در فرهنگ ايراني حفظ شده است.
سير تحول صنايع مختلف در ابعاد كنوني آن تا حد بسياري معلول نیازها و انگيزه رفاهطلبي بشر است. اختراع و به كار گرفتن وسايل و ابزارهاي ساده و اوليه، سرآغاز فعاليتهاي صنعتي گستردهاي شده كه در گذر از تحولات زمان، شكل پيچيده و صنعتي امروزي را در تأمين نیازهای ضروري و رفاهي زندگي به خود گرفته است. در بين انبوه ضروريات زندگي، پوشاک مناسب از نظر گستردگي و ضرورت استفاده از آنها اهميت و حساسيت خاصي دارد. صنعت پوشاک يكي از صنايع فعال در عرصه اقتصاد جهان به شمار ميرود و عمدتاً ركود و رونق آن به ركود و رونق اقتصاد كشورها وابسته است. اين صنعت به دليل اهميتی که دارد با صنايع بسياري در ارتباط است. حيات اين صنعت و گسترش آن، با توجه به جنبههاي اقتصادي گسترده آن از قبيل اشتغال و ايجاد ارزش افزوده، ميتواند براي هر كشوري از جمله اهداف مهم اقتصادی باشد.
در ادامه پیام میخوانیم: سیاست شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی ج.ا.ایران در سال جاری، حمایت هر چه گسترده تر از کلیه فعالان تولیدی، خدماتی و تجاری در کشور است که در نهایت به رونق اقتصادی کشور کمک خواهد کرد. همچنین با توجه به منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، برگزاری نمایشگاههای تقاضا محور و ارائه نیازهای فناوری دستگاههای بزرگ صنعتی و اجرایی کشور به جامعه بزرگ دانشگاهی و دانشبنیان داخلی در دستور کار این شرکت قرار گرفته است. سیاست دیگر شرکت، کمک به حضور فعال و گسترده کسب و کارهاینوپا و همچنین شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاههای داخلی و خارجی است که این نمایشگاه با برنامههای متنوع خود، این سیاستها را به خوبی پیگیری میکند.
دکتر حسینزاده افزوده است: معتقدم راه برون رفت کشور از شرایط فعلی، تکیه به توان داخل و علیالخصوص به ظرفیت عظیم نیروی انسانی داخلی در دانشگاهها، صنایع، شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها است و گذر از اقتصاد سنتی و منبعمحور، به اقتصادی که ستونهای آن را فناوری و نوآوری تشکیل میدهد، میبایست سرلوحه اقدامات در بخشهای دولتی و خصوصی قرار گیرد.
شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی جمهوری اسلامی ایران از تلاش و مشارکت تولیدکنندگان، متخصصان، بازرگانان و دستاندرکاران این صنعت که در برگزاری هر چه بهتر این نمایشگاه کوشش نمودهاند، سپاسگزاری مینماید.
نقش صنعت نساجی در اقتصاد کشور ما
دکتر حسینزاده به مناسبت برگزاری بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی ماشینآلات، مواد اولیه، منسوجات خانگی و محصولات نساجی در پیامی یادآور شده است: صنعت نساجی در طول تاریخ نقش تعیین کنندهای در رشد و شکوفایی اقتصادی و صنعتی کشورها و جوامع گوناگون ایفا کرده است؛ به گونهای که بسیاری از کشورها، بخشی از موفقیت اقتصادی خود را مدیون رشد و پیشرفت خود در زمینه محصولات نساجی میدانند. در ایران نیز نساجی جزء صنایعی محسوب میشود که از سابقه زیادی برخوردار بوده است. با رشد جمعیت در کشور و نیاز انسان به پوشاک و سایر محصولات صنعت نساجی و برای جلوگیری از واردات غیرقانونی و خارج نشدن ارز از کشور لازم است که در کشور به واحدهای نساجی بیشتر توجه شود.
نقش نمایشگاهها برای ایجاد فرصتهای بازاریابی، فروش، برندسازی و شبکه سازی بسیار حائز اهمیت است و «بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی ماشینآلات، مواد اولیه، منسوجات خانگی و محصولات نساجی بهعنوان پلتفرم بزرگی برای ایجاد تعامل و همکاری میان تولیدکنندگان و صاحبان صنایع با شرکتهای دانش بنیان، متخصصان و مشتریان در فضایی حرفهای منجر به خلق ارزش در اکوسیستم کارآفرینی کشور خواهد شد».
سیاست شرکت سهامی نمایشگاههای بینالمللی ج.ا.ایران در سال جاری، حمایت هر چه گستردهتر از کلیه فعالان تولیدی، خدماتی و تجاری در کشور است که در نهایت به رونق اقتصادی کشور کمک خواهد کرد. همچنین با توجه به منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، برگزاری نمایشگاههای تقاضا محور و ارائه نیازهای فناوری دستگاههای بزرگ صنعتی و اجرایی کشور به جامعه بزرگ دانشگاهی و دانشبنیان داخلی در دستور کار این شرکت قرار گرفته است. سیاست دیگر شرکت، کمک به حضور فعال و گسترده کسب و کارهاینوپا و همچنین شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاههای داخلی و خارجی است که این نمایشگاه با برنامههای متنوع خود، این سیاستها را بخوبی پیگیری میکند.
وی افزوده است: معتقدم راه برون رفت کشور از شرایط فعلی، تکیه به توان داخل و علیالخصوص به ظرفیت عظیم نیروی انسانی داخلی در دانشگاهها، صنایع، شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها است و گذر از اقتصاد سنتی و منبعمحور، به اقتصادی که ستونهای آن را فناوری و نوآوری تشکیل میدهد، میبایست سرلوحه اقدامات در بخشهای دولتی و خصوصی قرار گیرد.