به گزارش پایگاه خبری اخبار نمایشگاه ها، ابوالقاسم بیگی یزدی در سال ۱۳۸۵ خورشیدی پایههای کارخانه سیم و کابل یزد را در زادگاه خود بنا نهاد تا سهمی در ساختن تأسیسات و زیر بناهای کشور داشته باشد و اینک در ۷۸ سالگی خرسند است که با توسعه آن مجموعه، هم در احداث زیر ساختهای مملکت شریک است و هم برای گروه کثیری از هموطنان شغل و درآمد پایدار ایجاد کرده است.
به مناسبت برگزاری بيست و سومین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با این کارآفرین برجسته گفتگو کردهایم که حاصلش را میخوانید.
مخاطبان «اقتصاد و نمایشگاه» را با تأسیس و تحولات مجموعه خود بیشتر آشنا کنید.
در سال ۱۳۵۸ کارخانهای جهت تولید سیم و کابل به منظور رفع نیاز کشور تأسیس کردم که با توجه به نیاز روز افزون کشور در صنایع مختلف با بروز رسانی دستگاهها و تاسیسات موجود سعی شد توان تأمین نیازها را در همه سطوح داشته باشیم به طوری که فضای ۹۰۰۰۰ متر مربعی کارخانه اولیه جوابگوی احتیاجات نبود و نیاز به گسترش مکان و نصب ماشین آلات جدید با توانایی بالا احساس میگردید که طرح توسعه در دست اجرا قرار گرفت و در شهرک صنعتی یزد فضایی به مساحت ۹۰۰۰۰ متر مربع تأمین شد و نسبت به نصب ماشین آلات جدید اقدام گردید که امکان تولید انواع کابل تا ولتاژ ۴۰۰ کیلو ولت را دارا میباشد. دستگاههای نصب شده از بهترین برندهای اروپایی به صورت نو تأمین شده و امکان تولید انواع کابل با جدیدترین روش و تکنولوژی را دارا میباشد.
به طور مشخص چه محصولاتی تولید میکنید؟
تولیدات شرکت در حال حاضر انواع کابل شامل کابلهای MV –LV و HV – ابزار دقیق- ضد آتش با روکش xlpe-pvc و غلاف سربی و غیره میباشد. ضمناً سهم عمدهای از بازار را تا حد امکان تأمین مینماییم.
برای چند هموطن شغل پایدار ایجاد کردهاید؟
مجموعه تولیدی ما برای ۶۵۰ نفر مستقیماً و برای هزاران نفر غیر مستقیم حرفه و درآمد ایجاد کرده است.
دوران تحریم را چگونه سپری کردید؟
در دوران تحریم از شعار «ما میتوانیم» الهام گرفته و از هر طریق که امکان داشت نیازهای وارداتی خود را تأمین کردیم و لحظهای تحریم در تولید ما تأثیر منفی نداشت.
آیا صادرات هم دارید؟
خوشبختانه چه در دوران تحریم و چه در دوران پس از تحریم صادرات خوبی داشتیم و داریم و نمایندگان ما در کشورهای مختلف در امر فروش و صادرات فعال هستند.
چگونه میتوان کسبوکار را در کشور رونق بخشید؟
رونق کسب و کار در گرو حمایت دولت و همکاری مستمر بخش خصوصی است تا انشاالله بتوانیم به هدف اصلی که همان اقتصاد مقاومتی است جامه عمل بپوشانیم.
چه توصیهای به تصمیمگیران اقتصاد کشور دارید؟
حمایت کافی و لازم برای بهبود وضعیت صادراتی کشور، ایجاد بستر مناسب جهت ورود به بازارهای جدید و خارج از کشور و همچنین برای رونق تولید در کشور نیاز است که از ورود کالاهای مشابه و قاچاق شدیداً جلوگیری شود و بخشهای دولتی موظف گردند از تولید داخلی خرید نمایند و در کوتاه کردن زمان پرداختها همکاری بیشتری داشته باشند تا توان تولید افت نکند.