نمایشگاه ها

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

نمایشگاه غذا و نوشیدنی 1401 | پنجمین نمایشگاه گاسترونومی غذا و نوشیدنی های سرد و گرم و مواد اولیه غذایی

تاریخ برگزاری نمایشگاه غذا و نوشیدنی 1401

صفحه تخصصی نمایشگاه غذا و نوشیدنی 1401

در این صفحه می توانید اخبار مربوط به پنجمین نمایشگاه گاسترونومی غذا و نوشیدنی های سرد و گرم و مواد اولیه غذایی، اطلاعات برگزار کننده ،معرفی برندهای برتر و گفت و گو با مدیران این صنعت ، لیست شرکت کنندگان به همراه راهنمای جامع خدمات نمایشگاهی، غرفه سازی و تاریخچه نمایشگاه غذا و نوشیدنی رستورانی را مشاهده کنید.

برگزار کننده: شرکت مبادلات نوین هزاره سوم

گاه شمار نمایشگاه غذا و نوشیدنی 1401

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

برای مشاهده تقویم برگزاری کلیه نمایشگاه های غذا و نوشیدنی در کشور و جهان به لینک زیر مراجعه فرمایید

لیست شرکت کنندگان نمایشگاه غذا و نوشیدنی 1401

برای دریافت لیست مشارکت کنندگان نمایشگاه گاسترونومی غذا و نوشیدنی های سرد و گرم و مواد اولیه غذایی

اخبار نمایشگاه مواد، تجهیزات و صنایع شیمیایی

آرشیو اخبار >

برگزار کننده نمایشگاه غذا و نوشیدنی

شرکت مبادلات نوین هزاره سوم در سال ۲۰۰۸ (1386 شمسی ) فعالیت خود را حوزه نمایشگاهی آغاز نمود. در طی 12 سال فعالیت نمایشگاهی خود، نماینده بیش از ۲۵ نمایشگاه تخصصی آلمان و ترکیه در ایران بوده که می توان به شرکت های زیر اشاره کرد: IZFASH, CLARION SURVEY, ARTKIM GROUP, DEMOS FUARCILK, ARES FUARILIK, EFOR FUARCILIK, در طی همکاری با این شرکت ها، برگزاری همایش و سمینارها، برگزاری پاویون ایران در این نمایشگاه ها، اعزام و پذیرش هیات های تجاری ، نشست های B2B جز فعالیت های این شرکت بوده است.
به دلیل اهمیت صنعت نمایشگاه در رشد و اعتلا صنایع و اعتقاد به حرکت در مسیری مطابق با استانداردهای جهانی، مدیران این شرکت مجهز به اطلاعات آکادمیک این صنعت شده فارغ التحصیل رشته “مدیریت امور نمایشگاهی” هستند.

راه های تماس با برگزار کننده:

ثبت نام در نمایشگاه غذا و نوشیدنی

جهت ثبت نام و دریافت هرگونه اطلاعات درباره نمایشگاه غذا و نوشیدنی لطفا از طریق این لینک وارد سایت رسمی برگزارکننده نمایشگاه گردید.

دسترسی سریع به صفحات نمایشگاه غذا و نوشیدنی

درباره نمایشگاه غذا و نوشیدنی

مجموعه نمایشگاههای تخصصی HRCC در حوزه تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران، کافی شاپ، محصولات آرد و نان، قنادی و هتل بزرگترین رویداد این حوزه در ایران استکه با هدف ارتباط مستقیم خریداران و تولیدکنندگان صنعت غذا و نوشیدنی طراحی و برگزار میگردند. استفاده از تجهیزات مدرن در صنعت غذا و نوشیدنی، امنیت و ایمنی غذا را تامین کرده، در هدر رفت منابع نقش اساسی دارد. این نمایشگاه مرکز گردهمایی سالانه همه متخصصان صنعت یاد شده بوده موجب آشنایی بیشتر همه فعالان این صنعت می شود و این امر میزان ریسک سرمایه گذاری در صنعت را پایین می آورد.
مجموعه نمایشگاههای طراحی شده در HRCC به بازدیدکنندگان امکان ارتباط تجاری با کلیه اقلام، تجهیزات، لوازم مصرفی، مواد اولیه، و … را ایجاد کرده همچنین حضور و غرفه داری صنایع و صنف های همگن در نمایشگاه امکان ایده گرفتن و پیاده سازی توسط مغازه و یا واحد تولیدی غذا و نوشیدنی برای آنها بوجود میاید.
جشنواره غذاها و نوشیدنی های سرد و گرم ایرانی
نمایشگاه گاسترونومی غذا و نوشیدنی، با حضور فعالان صنعت غذا از چند کشور دیگر برگزار خواهد شد و در آن، آخرین دستاوردهای صنعت غذا و نوشیدنی به بازدیدکنندگان عرضه می‌شود که این نمایشگاه فرصت خوبی در اختیار فعالان صنعت غذا و نوشیدنی کشور قرار می‌دهد تا با آخرین متدهای روز رستوران‌داری و صنعت غذا آشنا شوند.

چرا باید در این نمایشگاه HRCC مشارکت کرد؟

 HRCC اولین و بزرگترین نمایشگاه تخصصی صنعت آشپزخانه صنعتی، رستوران،کترینگ، کافی شاپ و هتل در ایران می باشد.
• نمایشگاه تخصصی آشپزخانه صنعتی HRCC کارآمدترین ابزار بازاریابی “مارکتینگ” در کمترین زمان ممکن نسبت به هزینه های صرف شده می باشد
• رضایت بیش از 95 درصد مشارکت کننده از حضور در نمایشگاه
• نمایشگاه تخصصی آشپزخانه صنعتی HRCC گردهمایی دستاندرکاران صنعت می باشد، حضورتان را در کنار رقبایتان به مشتریان اعلام کنید.
• بازدید هلدینگ ها و شرکت های بزرگی که پروژه های متعدد رستورانی، کترینگ، کافی شاپ و … اجرا می کنند.
• حضور هتلداران برای بازدید از نمایشگاه (نقش مهم آشپزخانه صنعتی در هتل ها برای جلب رضایت مشتری)
• بازدید مدیران مراکز مرتبط دولتی و تشکل ها ( میراث فرهنگی، اتاق های بازرگانی و …) که با صاحبان پروژه های بزرگ در ارتباط هستند
• ارزیابی عملکرد رقبا و جایگاه آنها از دیدگاه مشتریان
• حضور صاحبان رستوران، کترینگ، کافی شاپ، قنادی ها، تالاردارها
• برآورد جایگاه برند و محصولات تان در اذهان مشتریان صنعت
• امکان آشنایی و مذاکره برای فروش های کلان با مدیران خرید ادارات، سازمانها، نهادها و شرکت های بزرگ که در شرایط
• غیر نمایشگاهی ارتباط با آنها بسیار سخت و زمانبر می باشد.

نگاهی به ادوار نمایشگاه غذا و نوشیدنی

در اینجا می خواهیم درباره ادوار نمایشگاه غذا و نوشیدنی صحبت کنیم.

چهارمین دوره نمایشگاه تخصصی تجهیزات آشپزخانه صنعتی، رستوران، کافی شاپ و هتل ازیکم تا چهارم بهمن ماه 1399 توسط شرکت مبادلات نوین هزاره سوم با حضور بیش از۸۲ شرکت در مجموعه نمایشگاهی شهرآفتاب برگزار شد.

انتشار دهید