نمایشگاه ها

Search
Close this search box.

نمایشگاه صنعت ساختمان 1402 | بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تهران ۱۴۰۲

تاریخ برگزاری نمایشگاه صنعت ساختمان

صفحه تخصصی نمایشگاه صنعت ساختمان
با همکاری مشترک روابط عمومی شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ج.ا. ایران، نشریه اقتصاد و نمایشگاه و برگزارکنندگان نمایشگاه

در این صفحه می توانید اخبار مربوط به بیست و سومین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان، اطلاعات برگزار کننده ،معرفی برندهای برتر و گفت و گو با مدیران این صنعت ، لیست شرکت کنندگان به همراه راهنمای جامع خدمات نمایشگاهی، غرفه سازی و تاریخچه نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تهران 1402 را مشاهده کنید.

برگزار کننده: اتاق تعاون ایران

گاه شمار نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

برای مشاهده تقویم برگزاری کلیه نمایشگاه های صنعت ساختمان در کشور و جهان به لینک زیر مراجعه فرمایید

اخبار نمایشگاه صنعت ساختمان

آرشیو اخبار >

نمایشگاه های مرتبط

تاریخ ثبت نام و مشخصات برگزار کننده نمایشگاه صنعت ساختمان

در این بخش تاریخ و زمان ثبت نام در نمایشگاه صنعت ساختمان و همچنین مشخصات برگزار کننده بیست و سومین نمایشگاه بین المللی  صنعت ساختمان ۱۴۰۲ اعلام میگردد.

راه های تماس با  برگزار کننده:

تاریخ ثبت نام در نمایشگاه صنعت ساختمان

برای دریافت هرگونه اطلاعات درباره نمایشگاه صنعت ساختمان لطفا از طریق این لینک وارد سایت رسمی برگزارکننده نمایشگاه گردید.

دسترسی سریع به صفحات مرتبط با نمایشگاه صنعت ساختمان

ثبت نام و درج مشخصات شرکت در سایت اخبار نمایشگاه

برای درج اطلاعات و مشخصات شرکت خود در لیست فعالان حوزه ی فعالیت تخصصی خود در سایت لطفا فرم ذیل را تکمیل کنید:

همه چیز درباره نمایشگاه صنعت ساختمان

در این نوشتار نگاهی انداختیم به تاریخ صنعت ساختمان در ایران و جهان بررسی صنعت ساختمان و جایگاه آن همچنین تاریخ نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تهران با ما همراه باشید.

صنعت ساختمان یکی از قدیمی ترین صنایع مورد استفاده بشر بوده است. برخی از شاهکارهای تاریخ تمدن به سازه های عظیمی که توسط بشر ساخته شده نظیر اهرام مصر، دیوار چین….بر می گردد.

صنعت ساختمان یکی از مهمترین و پرسودترین صنایع در تمام دنیا شناخته می شود. به ظور کلیساختمان ها شامل انواع ساختمان های بتنی، ساختمان های فلزی، ساختمان های بنایی،ساختمان های چوبی، ساختمان های گلی، ساختمان های ترکیبی تقسیم می شود.

ساخت و ساز

روند رو به رشد تكامل ساخت وساز در ایران از زمان سلسله قاجاریه آغاز شد و کیپی بردار از سبک معماری غرب بود. ساخت و ساز در ایران ابتدا به صورت دیوارهای باربر با سقف تیرپوش با برگ درختان و برخی موارد طاق قوسی و از زمان قاجاریه سقف های شیبدار و از زمان سلطنت پهلوی اول سقف های بتنی و فولادی و تیرآهن وطاق ضرب یدر ساختمانهای دولتی توسط پیمانكاران خارجی اجراء شد كه نمونه آن ایستگاه راه آهن تهران میباشد و از دهه 40 به بعد ساختمانها با اسكلت فلزی و یا بتنی ویادیوار باربر باسقف طاق ضربی و یا تیرجه و بلوك ( به نامهای مختلف و انواع تیرچه ها و بلوك ها ) و استفاده از بلوكهای پیش ساخته بتنی اجرا گردیده است .

ساخت و اجراء ساختمانها در ایران در حال حاضر به دو روش سنتی و صنعتی  می باشد اما روش صنعتی سازی هنوز نتوانسته جایگاه لازمه را در ایران بدست آورد و در اكثر نقاط ایران روش متداول اجراء می گردد.
روند صنعتی سازی ساختمان در ایران تا قبل از دهه 60چندان ملموس و دارای مفهوم نبوده است زیرا این صنعت وابسته به صنعت ساخت غرب بوده است ولی در حال حاضر متخصصان ایرانی می توانند همانند سازندگان خارجی قدم بردارند .
صنعت ساختمان در ایران دارای جایگاه بالایی است، از سال و1360 به بعد در طول چندین ده ساله كشور ایران در امر هنر معماری و صنعت ساختمان سازی سرآمد شد . سبك سازی ساختمانها به منظور جلوگیری از صدمات حوادث غیر منتظره طبیعی و انسانی باعث جهش خاصی در صنعت ساختمان سازی در جهان و ازجمله ایران گردد وهمزمان استفاده از انرژی های نو و پاك در معماری باعث شد كه در امر ساختمان سازی نیز تحول شگرفی در جهان بوجود اید كه كشور ایران
در انجام این مقوله بی نصیب نماند وصنعت ساختمان در ایران پذیرای آن گردید و پروژه ها را با معماری طراحی شده توسط معماران ایرانی و با تكنولوژی روز صنعت ساختمان به اجراء درآورند .

ساختمان بلند

واحد امور نمایشگاهی اتاق تعاون ایران با هدف برگزاری نمایشگاه های داخلی و خارجی از سال های اولیه تأسیس اتاق تعاون ایران شکل گرفت. امور نمایشگاهی اتاق تعاون ایران کار خود را با برگزاری نمایشگاه های بهاره و پاییزه آغاز کرد و به مرور پا به عرصه نمایشگاهی کشور گذاشت.
کلیه امور مربوط به ثبت نام، اجرای برنامه ها، هماهنگی، نظارت بر روند نمایشگاه های پیش روی اتاق تعاون ایران و به طور کلی اجرای یک نمایشگاه را بر عهده دارد.
این واحد از بدو تأسیس همسو با سیاست های سازمان توسعه تجارت ایران و شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی تهران عمل کرده و با همکاری متقابل، پیشرفت صنعت نمایشگاهی کشور را سر لوحه کار خود قرار داده است. برگزاری نمایشگاه های متعدد داخلی و خارجی و همکاری در برگزاری برخی نمایشگاه ها که توسط وزارتخانه ها، سازمان ها یا شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی تهران اجرا شده است از سوابق درخشان امور نمایشگاهی اتاق تعاون ایران محسوب می شود.

در جهان بیش از سی و پنج هزار نمایشگاه و فستیوال معرفی، دایر می شوند که بخش اعظمی از این تعداد را نمایشگاه های سازه ای و ساختمانی و حتی صنایع وابسته و زیرمجموعه های این صنایع تشکیل می دهند.در این بین حضور گرم و فعال شرکت کنندگان و بازدید کنندگان بی شمار برای این دسته از نمایشگاه ها سبب این شده است تا با نگاه ویژه تری به نمایشگاه های صنعتی ساختمانی، مسئولان مربوطه کشورها نگاه کنند.

 

ایجاد سیاست های اقتصادی در صنعت ساخت و ساز، تامین نیازمندی های مخاطبان و مشتریان، تامین درخواست های شارکت کنندگان، تلاش برای رونق بخشی به صنعت ساختمان و خارج کردن آن از رکود فعلی، معرفی‌ آخرین دستاوردها و تکنولوژی ها در صنعت ساختمان و صنایع وابسته به آن، ایجاد فرصت های شغلی مناسب برای علاقه مندان و فعالان در این زمینه، ایجاد فرصت های تعاملی داخلی و خارجی و همچنین بوجود آوردن فضای رقابتی مطلوب، استفاده از تبلیغات هدفمند به جهت جذب فرصت های شغلی مناسب و برنامه ریزی برای استفاده حداکثری از نمایشگاه است.

هر ساله بیش از 800 شرکت داخلی و حدود 200 شرکت خارجی آخرین محصولات، خدمات و توانمندی های خود را در این رویداد 4 روزه به نمایش می گذارند. با توجه به اینکه نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان ایران به عنوان یکی از نمایشگاه های بزرگ کشور محسوب می شود، بسیاری از برندهای مطرح و فعالان صنعت ساختمان در زمینه های مختلف در این رویداد شرکت می کنند.

مصالح پایه ساختمانی و سیستم های سازه ای، نازک کاری، معماری و دکوراسیون داخلی و فضای باز، لوازم و تأسیسات مکانیکی ساختمان، لوازم و تأسیسات برقی، الکترونیکی و امنیتی ساختمان، آسانسور، پله برقی، بالابر، نقاله و سیستم های متحرک، ابزار و ماشین آلات کارگاهی، خط تولید و مواد اولیه، خدمات مهندسی و حرفه ای، بازار سرمایه، تشکل های حرفه ای، آموزش، انتشارات و تبلیغات

ابزارآلات، تجهیزات و ماشین آلات راه و ساختمان، لوازم و تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی، تجهیزات و لوازم کار و ایمنی (کفش، لباس، ماسک و …)، در و پنجره، شیشه و ماشین آلات وابسته، درب اتوماتیک، موتورهای برقی و پرده کرکره، صنعتی سازی و فن آوری های نوین، آسانسور و بالابرها، رنگ، چسب، رزین، عایق های صوتی و حرارتی، معماری، دکوراسیون، نماسازی، محوطه سازی، آهن آلات، مفتول و صنایع وابسته، سنگ های ساختمانی، تجهیزات، لوازم و چینی آلات بهداشتی، شیرآلات بهداشتی، لوله و اتصالات، سیستم های تصفیه فاضلاب، صنایع ساختمانی، آب، فاضلاب و گاز، پوشش های سقف و دیوار و قطعات پیش ساخته(ساندویچ، پانل و…)، پوشش های کف(کاشی، سرامیک، پارکت و…)، مصالح پایه ساختمانی(سیمان، گچ، آجر و ….)، حمام، سونا و آشپزخانه، تأسیسات سرمایشی و گرمایشی، خانه های پیش ساخته، یراق آلات ساختمانی(قفل،دستگیره و …) و سایر گروه های مرتبط.

نگاهی به ادوار نمایشگاه صنعت ساختمان

دهمین نمایشگاه دوره  از 12 تا 15 مرداد 1389 با حضور 400 شرکت خارجی از 35 کشور جهان و هزار شرکت داخلی در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.

یازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان در روزهای 4 تا 7 مرداد ماه سال 90 با مشارکت 1400 شرکت داخلی و خارجی در محل بین المللی نمایشگاه های تهران برگزار شد.
از این تعداد 1074 شرکت داخلی و ا 326 شرکت اعلام بین المللی حضور داشتند، مشارکت 115 شرکت ایرانی نمایندگی خارجی در نمایشگاه یازدهم ساختمان تهران در کنار کشورهای کره جنوبی، تایوان، امارات متحده عربی، ایتالیا، ترکیه، چین، قزاقستان، عربستان، انگلیس و فرانسه، کشورهای هندوستان، پاکستان، سوئد، فنلاند، لهستان، یونان و یک نمایندگی انحصاری از آمریکا از دیگر نکات این نمایشگاه بود.
90 شرکت چینی به همراه 104 شرکت ترکیه ای در نمایشگاه یازدهم حضور پررنگ داشتند، این دور از نمایشگاه با رشد 17 درصدی نسبت به دوره دهم برگزار شد.

دوازدهمین دوره این  نمایشگاه  از 25 تا 28 شهریور سال 91 با مشارکت ، هزار و 100شرکت داخلی و بیش از 200 شرکت برگزار شد.
بیش از 200 هیئت خارجی از 15 کشور جهان از جمله کشورهای ، روسیه ، بلاروس ، ترکیه ، عراق ، افغانستان ، ارمنستان ، کویت ، امارات ، قطر ، قزاقستان ، تاجیکستان و پاکستان برای شرکت در این نمایشگاه شرکت کردند.

سیزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان با حضور 793 شرکت داخلی و 124 شرکت خارجی 12 تا 15 تیرماه سال 92 در نمایشگاه بین المللی تهران برپا شد.

چهاردهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان با مشارکت ۱۱۵۸شرکت داخلی و خارجی در فضایی به وسعت بالغ بر ۵۲ هزار متر مربع از 19 تا 22 مرداد 93 برگزار شد.

پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تهران با حضور شرکت های معتبر داخلی و خارجی از 18 تا 21 مرداد ماه سال 94 در محل دائمی نمایشگاه تهران یرژزار شد.

شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان از 22 تا 25 مرداد 95 با مشارکت بیشتر از800 شرکت داخلی و300 شرکت خارجی از23 کشور مختلف دنیا برگزار شد.

هفدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان تهران از ۲۱ تا ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۶ با حضور علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و هیات همراه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران با حضور ۸۸۷ شرکت داخلی و ۳۹۱ شرکت خارجی از ۳۱ کشور جهان برگزار شد.
اتریش، اسپانیا، استرالیا، آلمان، افغانستان، اندونزی، انگلستان، اوکراین، ایتالیا، برزیل، بلژیک، پرتغال، تایوان، ترکیه، چک، چین، دانمارک، روسیه، ژاپن، سوئیس، فرانسه، فنلاند، کره جنوبی، لهستان، مالزی، مکزیک، نیوزلند، ویتنام، هلند، هندوستان و… از جمله کشور های شرکت کننده در این نمایشگاه بودند

هجدهمین نمایشگاه بین المللی با حضور تعداد ۸۶۲ شرکت داخلی و ۹۸ شرکت خارجی از ۱۰ کشور جهان شامل اتریش، اسپانیا، آلمان، ایتالیا، ترکیه، چک، چین، لهستان، هلند و هنگ کنگ در فضای نمایشگاهی به وسعت ۵۰,۰۰۰ متر مربع مربع برگزار شد.

نوزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان از 6 تا 9 مرداد با مشارکت 950 شرکت داخلی و خارجی از 12 کشور چین، کره، انگلیس، اسپانیا، ایتالیا، آلمان، سوئد و کانادا… در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران است.

بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان و نهمین نمایشگاه آسانسور و پله برقی، به همت اتاق تعاون ایران  در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران و با حضور جعفر سرقینی سرپرست وزارت صمت، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، دکتر بهمن عبدالهی رئیس اتاق تعاون ایران، دکتر بهمن حسین زاده مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ج.ا.ایران، افتتاح شد. در این دوره از نمایشگاه، که از 20 تا 23 شهریور 99 برگزار شد برندهای صاحب نام صنعت ساختمان، آسانسور و پله برقی همراه با شرکت ها، صنایع و کسب وکارهای مختلف مرتبط با صنعت ساختمان، حضوری فعال و گسترده داشتند و کل فضای نمایشگاهی از فضای باز گرفته تا تمام سالن ها را تحت پوشش قرار دادند و بازدیدکنندگان در هر نقطه ای از نمایشگاه، شاهد حضور شرکت ها و کسب وکارهای مرتبط با صنعت ساختمان، آسانسور و پله برقی بودند.

شرکت های شاخص

مطالب پیشنهادی

انتشار دهید